Produktet er tilføjet kurven

Bælter, seler & knæpuder

Bælter, seler & knæpuder

Skal du ud at vandre, klatre eller på anden vis være aktiv i naturen, så skal dine bukser sidde ordentligt. Der er nemlig ikke meget ved et par bukser, der bliver ved med at glide ned og blokere for din bevægelsesfrihed, når bare ønsker at være i ét med din foretrukne aktivitet.

Her på siden finder du et stort udvalg af bælter, seler og knee pads fra nogle af de førende outdoor brands på markedet. Ud over at være praktiske er vores accessories selvfølgelige også yderst æstetiske og moderigtige. Du har valget mellem læder-, canvas- og nylonbælter samt flotte seler og robuste knee pads fra Fjällräven, Black Diamond Haglöfs og Lundhags.

Bælter, seler & knæpuder

Stort udvalg af bælter og seler til dine bukser

Vi insisterer på, at dine bukser skal sidde perfekt. I vores sortiment af bælter og seler til bukser finder du derfor også mange forskellige modeller, der kombinerer en høj funktionalitet og slidstyrke med en fed stil. Lige fra klassiske læderbælter med spænde og hen til flotte kanvasbælter i et tidløst design. I vores sortiment finder du altid de rette bælter og seler til din stil og din smag. Vi har også strækbare bælter i syntetiske materialer, der med garanti vil give dig ekstra plads og komfort, selv når bålmaden har smagt lidt for godt.

Outdoor bælter og seler i alle farver og størrelser

Vi ved, at både du og dine behov ude i det fri er unikke. Af samme grund fås vores mange bælter og seler også i forskellige farver, og de fleste i forskellige størrelser. Casual, sporty eller chick? I vores sortiment af bælter og seler finder du den rette model til netop din smag.

Knee pads for en ekstra god komfort

Nogle gode knee pads er måske ikke den anskaffelse, der står allerøverst på din ønskeliste, alligevel findes der utallige situationer ude i det fri, hvor de små knæpuder vil forbedre din komfort. For særligt når du overnatter ude i det fri, vil du støde på mange situationer, hvor arbejdet udføres knælende. Til netop disse giver puderne dig ekstra komfort og beskyttelse, så du kan koncentrere dig om at udføre det nødvendige arbejde og ellers bare nyde turen.

Køb bælter, seler og knæpuder til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret forhandler vi kun udvalgte bælter, seler og knæpuder fra gode brands, som vi kender og stoler 100% på. Alle bælter, seler og knæpuder er således af højeste kvalitet, men vores priser er alligevel altid konkurrencedygtige. Skru op for komforten på turen og undgå at spilde energi på det unødvendige. Med vores udvalg af bælter, seler og knæpuder klarer du enhver opgave hurtigt og effektivt. Se dig omkring og bestil her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?