Produktet er tilføjet kurven

Bålpander

Bålpander

Find din perfekte bålpande til madlavning i det fri! Vores udvalg rummer forskellige størrelser og prisklasser - fra store bålpander i støbejern med ben til kompakte grillpander. Udforsk vores sortiment og skab uforglemmelige madoplevelser i naturen. Opdag hyggen ved madlavning over bål - fra klassisk bålmad til lækre pandekager og morgenkaffe. Støbejernsbålpander er alsidige og sikrer en fantastisk varmefordeling, ideelle til stegekunsten over åben ild. Vores udvalg omfatter kun bålpander af højeste kvalitet fra topmærker som Petromax, Muurikka, Primus og Stabilotherm. Gør din udendørs madlavning til en fest med vores udvalg af bålpander med og uden ben - find din favorit i Friluftslageret nu!

Bålpander
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Bålpander

At lave mad over bål kan være en fantastisk aktivitet for både børn og voksne. Det er hyggeligt, og så smager det fremragende. Men skal din madlavning over bål blive en succes, så har du brug for det rette udstyr. I vores sortiment af bålpander finder du masser af gode modeller i alle størrelser og til forskellige priser. Vi har alt lige fra store bålpander med ben og hen til små grillpander og bålpander med håndtag. Se dig omkring i det store udvalg og bliv klar til at skabe uforglemmelige madoplevelser for hele familien ude i naturen.

Hyggen starter her!

Har du én gang lavet mad på en bålpande, så ved du, hvor hyggelig en aktivitet det kan være. Uanset om du laver klassisk bålmad eller forkæler familien med pandekager, kaffe og morgenhygge ved bålet, så er en god bålpande din nye bedste ven på turen. Har du allerede en lækker bålpande, og ønsker du inspiration til opskrifter? Så se dig omkring i vores udvalg af kogebøger.

Bålpande i støbejern

Bålpander i støbejern er super populære blandt både spejdere og friluftsfolk. En støbejernspande kan du kort sagt benytte til alt. Takket være den fremragende varmefordeling er panden en sand fornøjelse at stege på. Og samtidig kan den benyttes med enhver varmekilde, både indendørs og udendørs. Sæt din bålpande i støbejern på komfuret, i ovnen eller i bålets gløder. Den vil med garanti vække glæde, når der skal laves mad.

Bålpander af højeste kvalitet

I Friluftslageret forhandler vi kun bålpander af den højeste kvalitet og fra de førende brands på markedet. Bålpander fra Petromax er kendt og værdsat i hele verden på grund af deres høje kvalitet og er kort sagt skabt til at kunne holde en menneskealder. Vi har et stort udvalg af Petromax bålpander, både med ben og uden. Derudover har vi Petromax grillpander i alle størrelser. Men vi har selvfølgelig også fremragende bålpander fra bl.a. Muurikka, Primus og Stabilotherm. Alle bålpander har en høj kvalitet, der understøtter den gode oplevelse.

Køb bålpande med ben eller uden i Friluftslageret

Investér i en bålpande med ben eller uden og bliv klar til at skabe uforglemmelige øjeblikke i naturen. I vores sortiment finder du masser af håndplukkede modeller, der lader dig løfte madoplevelsen til nye højder. Se dig omkring i det store udvalg og køb håndplukkede bålpander fra de førende outdoor brands til skarpe priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?