Produktet er tilføjet kurven

Parkaer

Parkaer

Ønsker du ekstra varme og komfort i det kolde måneder, så er en klassisk parka jakke et rigtig godt valg. En parka jakke, eller parka coat, er en lang jakke, der går ned over hofterne og således giver en god varme og isolering til hele den øverste del af kroppen. Parka jakker er derudover kendetegnet ved at have en hætte. I Friluftslageret finder du parka jakker i alle afskygninger og fra alle de førende outdoor brands på markedet. Se dig omkring og bestil her på siden.

Vi har altid gode priser på parkas, frakker og vinterjakker af høj kvalitet, men vi har også løbende ekstra skarpe tilbud på udvalgte modeller. Lad dig inspirere af udvalget og find gode tilbud på parkas fra Didriksons, Fjällräven, Y by Nordisk og andre gode outdoor brands.

Parka vinterjakker til damer og herrer

I vores store sortiment af parka vinterjakker finder du masser af flotte modeller til både damer og herrer. Vi har jakker i alle størrelser, og de fleste modeller fås også i forskellige farver. Vi har parka vinterjakker i både dun og fiber og med slidstærkt og vandtæt yderlag. Lige fra moderigtige parkaer, der vil tage sig flot ud med din øvrige garderobe i hverdagen og hen til de varmeste parka vinterjakker på markedet, der er skabt til ekstreme minusgrader.

En vinterjakke med mange muligheder

En parka jakke giver dig en god varme og isolering og er samtidig et yderst funktionelt valg. De fleste jakker i vores sortiment har således både justerbar hætte og talje samt flere praktiske lommer med og uden lynlås. På denne måde er en parka perfekt til hverdagen, hvor du har behov for at have nøgler, pung, handsker og andre småting med på farten.

Vi forhandler kun håndplukkede parka jakker fra udvalgte brands, så du kan være sikker på, at både slidstyrken og komforten er fremragende. De mange parka jakker i vores sortiment kombinerer slidstærke materialer med en høj åndbarhed, som gør jakkerne perfekte til en aktiv livsstil med gode oplevelser ude i det fri. Og på trods af de åndbare materialer, så er de fleste af jakkerne i vores sortiment næsten 100% vandtætte og yderst velegnet til hårdt vejr.

Ekstra god komfort på kolde dage

Parka jakker er længere end almindelige vinterjakker, og det giver dig en række fordele. På den ene side giver den ekstra længde hen over hoften jakken sit unikke look. Men designet gør på den anden side også jakken ekstra komfortabel på kolde dage. En parka jakke dækker kort sagt mere af din krop, så du får lettere ved at holde på varmen. Du er således pakket ekstra godt ind, så du kan nyde tiden ude i det fri til fulde, hvor tosset vejret end viser sig.

De bedste parka vinterjakker til damer og herrer til gode priser

I Friluftslageret er vi klar til at få dig godt og komfortabelt gennem vinteren. I vores store udvalg af håndplukkede parka jakker til damer og herrer er der noget for enhver smag og enhver pengepung. Vi har altid konkurrencedygtige priser på parka jakker fra de bedste outdoor brands samt løbende skarpe tilbud på udvalgte modeller. Se dig omkring i det store udvalg af parka vinterjakker til damer og herrer og bliv klædt godt på til den kolde årstid. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?