Produktet er tilføjet kurven

Sandaler

Sandaler

Vandresandaler til damer

Skal du ud og nyde det gode vejr, så er rart med nogle gode sandaler, der er skabt til en aktiv livsstil ude i det fri. Og det er lige netop, hvad du finder i vores udvalg af sandaler til kvinder. Se dig omkring og vælg mellem mange moderigtige og komfortable modeller her på siden.

Med vores udvalg af sandaler og klipklappere er du klædt godt på, uanset om du vil gå off road eller bare ønsker at mærke en frisk vind omkring tæerne i hverdagen. Vi forhandler en række håndplukkede modeller fra ECCO, Teva, Keen og andre gode outdoor brands.

Holdbare og komfortable sandaler til kvinder finder du i Friluftslageret.

Sandaler

Alt indenfor sandaler til damer ét sted

Uanset om du er på udkig efter dejlige sandaler til hverdag eller til vandreture ude i det fri, så finder du med garanti en passende model i Friluftslageret. For i vores store sortiment finder du kort sagt alt indenfor sandaler til damer. Og har du behov for rådgivning og vejledning inden dit køb, så er vores kompetente eksperter altid parate til at hjælpe dig.

Stort udvalg af Teva sandaler til damer

Er du på udkig efter en super velsiddende og slidstærk sandal, så kan du med fordel se dig omkring i det store udvalg af Teva sandaler til damer her på siden. Teva vandresandaler er noget helt for sig. Disse ekstremt robuste sandaler er det tætteste du kommer på vandresko, hvad angår støtte, stødabsorbering og beskyttelse. Men på trods af det yderst robuste design føles sandalerne overraskende lette og behagelige, selv på varme sommerdage.

I udvalget af Teva sandaler til damer finder du også nogle herligt lette modeller med et mere feminint udtryk. De smukke Teva sandaler forener på fornem vis det stilfulde med det funktionelle, og takket være en kraftig EVA mellemsål med integreret Shock Pad™ i hælen er stødabsorberingen stadig rigtig god. Vi forhandler Teva sandaler til damer i forskellige farver, størrelser og designs, så du let kan vælge lige netop den sandaler, der passer til dig.

Flade læder sandaler til damer

Læder sandaler til damer giver dig et naturligt og klassisk udtryk, der er stilrent, og som samtidig let kan kombineres med din øvrige outdoor garderobe. I vores sortiment af læder sandaler til damer finder du lette såvel som mere robuste modeller i forskellige lædertyper. Vi har masser af flade sandaler til damer i læder, og på trods af det ergonomiske design er læder sandalerne i vores sortiment både flotte og moderigtige.

Køb sandaler til damer i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på sandaler til damer, men vi har også løbende super skarpe tilbud på udvalgte modeller. Lad dig inspirere af det store udvalg af sandaler i de bedste materialer og med et gennemtænkt design, der understøtter et aktivt udeliv. Se dig omkring her på siden og køb sandaler til damer til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?