Produktet er tilføjet kurven

Senge

Senge

Fantastiske oplevelser i naturen og en god nattesøvn, de to ting behøver absolut ikke at udelukke hinanden. I hvert fald ikke med vores udvalg af flotte, robuste og super behagelige senge. Se dig omkring i udvalget af campingsenge og find den rette model til dit behov.

Lige fra topmodellerne fra Nordisk og hen til mere budgetvenlige modeller fra Robens og Grand Canyon. Vi har med sikkerhed lige netop den seng, der vil gøre din nattesøvn til en drøm. Se dig omkring i vores sortiment af unikke camping- og glampingsenge i eksklusive materialer og fra nogle af de bedste brands inden for outdoor og friluftsliv.

De bedste feltsenge til teltet

Er du på udkig efter de bedste feltsenge til din næste ekspedition, telttur eller campingferie? Så er du havnet det helt rigtige sted her på siden. I Friluftslageret forhandler vi udvalgte feltsenge fra markedets bedste brands til rimelige priser. En lækker feltseng vil give dig en god søvn og mere energi på turen. Alle senge i vores sortiment kombinerer et gennemtænkt letvægts design med holdbare materialer og er kompakte nok til at kunne tages med overalt.

Derfor skal du vælge en campingseng frem for et liggeunderlag

Har du én gang prøvet at sove på et tyndt liggeunderlag på en kold skovbund, så ved du, at en god komfort er afgørende for dit humør og dit energiniveau. En lækker feltseng eller god campingseng giver dig en helt anden komfort og isolering, idet du bliver hævet fra underlaget. På denne måde minimeres varmetabet. Men en campingseng minder i det hele taget mere om en “rigtig” seng og giver dig et bedre udgangspunkt for at få en god nats søvn. 

Fra camping til glamping

Har du allerede et lækkert bomuldstelt, en stor lavvu eller lignende, så er nogle gode senge næsten et must. De eksklusive feltsenge i vores sortiment vil være med til at understøtte det flotte æstetiske udtryk og passer perfekt ind i ethvert glampingtelt. I Friluftslageret forhandler vi udelukkende senge fra anerkendte brands, herunder Robens og Nordisk. Begge brands er førende på området, og deres udstyr er generelt kendt for sin høje kvalitet.

Køb Nordisk og Robens feltsenge til gode priser

I Friluftslageret har vi løbende gode tilbud på feltsenge fra Robens, Nordisk og andre udvalgte brands. Lige fra letvægts modeller som Robens Outpost Tall Bed og hen til den utroligt flotte og tidløse Marselis Wooden Bed fra Nordisk i massiv bøg. Hos os finder du feltsenge til ethvert behov og inden for ethvert budget. Se dig omkring på siden, lad dig inspirere og køb din feltseng til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?