Produktet er tilføjet kurven

Sandaler

Sandaler

Når temperaturerne er på deres højeste, kan det være rart med lidt ekstra luft omkring tæerne. Med vores sortiment af sandaler er dine fødder klædt godt på til mange timers aktivitet, uanset om du er ude efter let fodtøj til vandreture, storbyferie eller hverdagsbrug.

I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukkede sandaler fra de førende brands på markedet. Her på siden finder du sandaler til ham og hende, og med sikkerhed har vi også den rigtige model til dit behov. Se dig omkring i vores sortiment og bestil dine sandaler i Friluftslageret.

Sandaler
Nyhed!
skarp pris

Columbia

Globetrot Sandal
DKK 448,00
Outlet
Spar 46%

Teva

Terra Fi Lite
DKK 484,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 46%

Teva

Terra Fi 5 Universal
DKK 538,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 46%

Teva

Tirra Women
DKK 431,00
DKK 799,-

Outdoor sandaler til damer, herrer og børn

Er du på udkig efter flotte kvalitetssandaler, der vil give dig en god støtte og stødabsorbering til dine aktiviteter ude i det fri? Så er vores udvalg af outdoor sandaler til damer, herrer og børn lige noget for dig. Sortimentet er stort og byder på håndplukkede outdoor sandaler fra Hoka, Teva, Keen og andre gode brands. Et gennemtænkt design og slidstærke materialer går hånd i hånd og giver dig en god blanding af funktionalitet og komfort. Se dig omkring her på siden og bliv klædt godt på til sommerens aktiviteter med outdoor sandaler af høj kvalitet. 

Flip-flops og klipklappere med en god komfort

Flip-flops og klipklappere passer til sommer og strand som telt i skov. De er hurtige og nemme at komme ind og ud af, og så giver designet dig en herlig, luftig fornemmelse omkring dine fødder. Ulempen ved mange klipklappere er, at komforten ikke er, som man kunne ønske. I Friluftslageret finder du et udvalg af lette flip-flops og klipklappere, der er håndplukket for at give dig den bedst mulige komfort og en overraskende god stødabsorbering. Så er du klar til at nyde stranden med et komfortabelt og lækkert design. 

Alt inden for outdoor sandaler ét sted

Uanset om du er på udkig efter sandaler eller klipklappere, så finder du altid masser af flotte modeller til skarpe priser i Friluftslageret. Bliv klar til sommerens aktiviteter med sandaler i et flot design og med god pasform. Vi er specialister inden for outdoor og friluftsliv, og vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig inden dit køb. Se dig omkring i udvalget af outdoor sandaler til damer, herrer og børn og bestil med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?