Produktet er tilføjet kurven

Vandresokker

Vandresokker

Elsker du at vandre, så ved du, hvor vigtige gode sokker er for den gode oplevelse. Gode vandresokker er kort sagt noget af det vigtigste overhovedet for at skabe en god komfort og undgå vabler, når du vandrer langt. Vandresokker i de rigtige materialer minimerer nemlig belastningen af din hud og giver dig samtidig den rette støtte og polstring til de lange ture.

I Friluftslageret forhandler vi kun vandresokker af den højeste kvalitet i svedtransporterende kunststoffer og uld. Lad dig inspirere af det store udvalg her på siden og få bestilt de rigtige vandresokker til netop dit behov i Friluftslageret.

Vandresokker
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

De bedste vandresokker til damer og herrer

Skal du vandre langt, så har du behov for nogle gode vandresokker til turen, der vil give dig en god komfort og den nødvendige slidstyrke. Nogle gode vandresokker koster mere end almindelige sokker, men det er en investering, der er tjent hjem gennem mere glæde, overskud og komfort på turen. Med nogle gode vandresokker minimerer du nemlig risikoen for vabler og gnavesår og undgår samtidig hudirritationer og andre gener. I sortimentet her på siden finder du vandresokker til damer og herrer af høj kvalitet til gode priser.

Vandresokker i uld og andre åndbare materialer

Dine vandresokker er i direkte kontakt med huden, og det er derfor også vigtigt med behagelige, åndbare materialer, der vil skabe et godt klima i dine sko. Vi har et stort udvalg af vandresokker i funktionelle, svedtransporterende materialer, der sidder godt og hjælper dig med at opnå en ergonomisk korrekt pasform i dine sko. Sokkerne har ekstra polstring omkring tæerne og hælen, som typisk er de mest udsatte steder. På denne måde opnår du en god støtte og komfort selv på dage med høj belastning og mange timers vandring. 

Køb de bedste vandresokker til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret elsker vi trekking og vandring, og med vores store sortiment af velsiddende vandresokker er du klædt godt på til enhver udfordring i vildmarken. Vi forhandler altid slidstærke vandresokker fra Ulvang, SmartWool, SealSkinz og andre gode brands til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering. Se dig omkring i udvalget her på siden og bliv klædt godt på til mange gode oplevelser i vildmarken.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?