Produktet er tilføjet kurven

Klip-klappere

Klip-klappere

Er du på udkig efter et par lette, luftige, afslappede sandaler til stranden, poolen eller til at hygge i haven, så kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af klipklappere her på siden. Klipklappere er kort sagt de ultimative sommersandaler, som du let og hurtigt kan træde ind i og ud af, som du lyster. Og så fylder de så godt som ingenting i bagagen.

I vores sortiment af håndplukkede klipklappere finder du kun udvalgte modeller i de bedste materialer og med en høj komfort. Bliv klar til sommeren med et par robuste, praktiske klipklappere, der vil sidde perfekt på dine fødder. Vælg din yndlingsmodel her på siden.

Klip-klappere

Klipklappere til damer og herrer

Klipklappere er lette sommersandaler med mange funktioner. De beskytter fx dine fødder mod skarpe genstande, isolerer mod kolde underlag og giver dig ekstra fodfæste på glatte underlag. Klipklappere har også den fordel, at de beskytter dine fødder mod svamp, når du er i svømmehal. Men først og fremmest så er klipklappere lette, luftige og nemme at komme ind og ud af. Og faktisk er komforten overraskende god i nogle klipklappere af høj kvalitet.

De bedste badesandaler i hurtigttørrende materialer

I Friluftslageret finder du altid et udvalg af gode badesandaler i et gennemtænkt design og holdbare, hurtigttørrende materialer. Vi forhandler klipklappere til både damer og herrer fra Teva og andre udvalgte outdoor brands. Sortimentet inkluderer en række lette modeller i både læder og lette syntetiske materialer, og med et moderigtigt design vil fodtøjet med garanti tage sig flot ud i kombination med din øvrige sommergarderobe.

Sommerklar med flotte flip-flops til gode priser

Gå sommeren i møde med luftigt og let design og en overraskende god komfort. I Friluftslageret finder du altid et udvalg af håndplukkede klipklappere, flip-flops og badesandaler til dine aktiviteter, uanset om den står på strandferie, byferie eller hverdagsaktiviteter. Se dig omkring i det store sortiment og bestil dit sommerfodtøj til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret. Vi ser frem til at modtage din bestilling. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?