Produktet er tilføjet kurven

Gummistøvler

Gummistøvler

Skal på festival, ud at fiske eller ud i haven, så er et sæt praktiske gummistøvler lige nøjagtigt, hvad du har brug for. Her på siden finder du et stort udvalg af gode gummistøvler i vandtæt naturgummi, både til mænd og kvinder og både med lange skafter og som korte ankelstøvler.

Vi lever i et land, hvor der desværre ikke er solskin og godt vejr året rundt. Men som bekendt findes der ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Med et par gode gummistøvler kan du holde fødderne tørre i al slags vejr, og det gør bare, at selv det dårlige vejr bliver lidt bedre.

Gummistøvler

Gummistøvler til damer og herrer

Gummistøvler er både smarte og praktiske. De er perfekte til en underspillet stil og giver dig samtidig garanti for tørre tæer i al slags vejr. I vores sortiment af gummistøvler til damer og herrer finder du masser af praktiske og moderigtige modeller med både langt og kort skaft. Vi har flotte gummistøvler i næsten alle farver og med farverige mønstre, der vil gå flot i ét med din garderobe. Se dig omkring i det store sortiment og kom i gang med din bestilling. 

Moderigtige gummistøvler med kort skaft

Korte gummistøvler er blevet super populære de senere år, og for mange friluftsentusiaster er de en fast del af sommergarderoben. Ankel gummistøvler giver dig en mindre vægt og en høj komfort. Til gengæld er du ikke beskyttet helt på helt samme måde som med klassiske lange gummistøvler. Ankel gummistøvler kan med fordel benyttes, når du går langt i sumpet terræn. Her vil du nyde godt af de vandtætte materialer og samtidig kunne bevæge dig frit, uden at støvlerne gnaver i knæhaser og lægmuskler. Korte gummistøvler er derudover lette og praktiske at komme ind og ud af og kan let kombineres med en moderne stil.

Lange gummistøvler

Er du på udkig efter klassiske lange gummistøvler, så finder du hos os støvler i en kvalitet, der vil leve op til selv de højeste krav. Vi har et stort udvalg af lange gummistøvler fremstillet i slidstærkt gummi over en behagelig neopren-sok. Støvlerne vil give dig en god komfort og en lang holdbarhed. De har derudover en overraskende god fugttransport, som bidrager til et godt klima omkring foden. Vi har lange gummistøvler i alle størrelser og i forskellige farver.  

Køb lange og korte gummistøvler til gode priser

Uanset om du er på udkig efter lange eller korte gummistøvler, så finder du dem til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret. Vi forhandler et stort udvalg af gummistøvler fra Gateway1, som er blandt de bedste gummistøvler på markedet. Vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi har også løbende ekstra gode tilbud på udvalgte modeller. Ved spørgsmål eller behov for rådgivning og vejledning er vi altid klar til at hjælpe dig.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?