Produktet er tilføjet kurven

Vask & imprægnering, fodtøj

Vask & imprægnering, fodtøj

Uanset om du skal ud at vandre i de norske fjelde, opleve Caminoen eller betvinge snedækkede bjergtoppe, så er du afhængig af, at dit fodtøj performer optimalt. I Friluftslageret har vi high-performance fodtøj fra de førende brands, men vi har også vask, imprægnering og plejeprodukter, der hjælper dig med at pleje og vedligeholde dit kostbare fodtøj, så det performer gang efter gang. Se dig omkring og kom i gang med din bestilling.

Imprægnering, vask og pleje er en rigtig god investering, da det er med til at forlænge levetiden af dit fodtøj, og det er både godt for din pengepung og for miljøet. 

Vask & imprægnering, fodtøj

Forlæng levetiden med vask og imprægnering af høj kvalitet

Vidste du, at du kan forlænge levetiden af dine sko og støvler ganske betragteligt ved løbende at vedligeholde og pleje dem? På denne måde får du mere værdi for dine penge, og samtidig er det også godt for miljøet, når dit fodtøj holder i længere tid. I Friluftslageret finder du altid et stort udvalg af professionelle vaskemidler samt den bedste imprægnering på markedet: På denne måde kan du give dit fodtøj sin fulde funktionalitet efter hver vask.

Sådan imprægnerer du dine sko:

Du skal altid vaske, inden du imprægnerer. Dit fodtøj skal nemlig være helt rent, for at imprægneringen virker, som den skal. Ved nogle typer imprægnering er det ydermere vigtigt, at tekstilerne er helt tørre, mens andre typer imprægnering kan anvendes på både fugtigt og tørt fodtøj. Husk derfor altid at læse brugsanvisningen på dine produkter inden brug.

Den bedste skopleje fra Granger's

I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af skopleje fra Granger's, der er en af de førende producenter på markedet. Sortimentet er stort og byder på en bred vifte af specialiserede plejeprodukter til både læder, gummistøvler og hverdagssko. I vores sortiment finder du også den populære Granger's G-Wax, som er en bivoksbaseret vokstype, der kan bruges til alle typer af glat læder, vådt såvel som tørt. Med vores store udvalg af skopleje kan du vaske og imprægnere langt de fleste materialetyper og er godt dækket ind til de fleste behov.

Køb vask og imprægnering til sko og støvler

I Friluftslageret har vi altid gode priser på vask og imprægnering til fodtøj fra de bedste producenter på markedet. Men vi har også løbende skarpe tilbud på udvalgte produkter. Lad dig inspirere af de mange muligheder og giv dit fodtøj den pleje og vedligeholdelse, som det fortjener. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, eller har du brug for hjælp til din bestilling, så er du altid velkommen til at kontakte vores specialister inden dit køb. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?