Produktet er tilføjet kurven

Møbler

Møbler

Der er utvivlsomt noget fantastisk inspirerende over det simple liv under åben himmel, men man kan altså godt skrue lidt op for komforten, uden at det går ud over oplevelsen. Af samme grund har vi i Friluftslageret et stort udvalg af møbler og ovne i særklasse, der vil lade dig kæle for krop, sjæl og smagsløg efter en lang, aktiv dag fyldt med naturoplevelser.

 

Her på siden finder du komfortable campingstole, -borde og -senge såvel som ovne og tilbehør i alle afskygninger. En klassisk dutch oven, en brødform til vildmarken eller en regulær ovn til teltet? Find netop det udstyr, der vil give komforten på dit eventyr et løft.

Møbler
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Brim Kaffebord
DKK 268,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Kongelund Loungestol
DKK 1.037,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Marielund Stol
DKK 815,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Padres XL Køkkenbord
DKK 1.448,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Sardis Lake Sofa
DKK 1.244,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Custer M Campingbord
DKK 1.028,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for campingborde og campingstole

Uanset om du skal på festival, ekspedition eller campingtur, så findes der et campingbord og campingstole til dit behov. I sortimentet her på siden finder du håndplukkede letvægts møbler i et gennemtænkt og slidstærkt design, der er super praktiske til turen. Lige fra simple sammenklappelige skamler og stole over oppustelige letvægts modeller og hen til de fineste glampingmøbler i et tidløst dansk design. Mulighederne er mange, og valget er dit.

En feltseng giver dig en forbedret nattesøvn

En god nattesøvn er vigtig, da den giver dig energi til dagens gøremål. Og selvom det altid er dejligt at sove ude i det fri, så er komforten ikke altid den bedste på en luftmadras eller et liggeunderlag. Det er her en god feltseng kommer ind i billedet. Feltsenge både vejer og fylder mere end andre liggeunderlag, men den øgede vægt og volumen giver dig også en tilsvarende bedre komfort. Men når det så er sagt, så fås moderne feltsenge i dag i yderst kompakte designs og med en vægt på helt ned til omkring de to kilo. De moderne feltsenge fra Robens er et godt bud på et design, hvor vægt og komfort går op i en højere enhed.

Gør camping til glamping med møbler af høj kvalitet

Glamping, det er eksklusiv camping med telte, møbler og udstyr i de bedste materialer og et lækkert design. I Friluftslageret forhandler vi danskproducerede glampingmøbler baseret på designklassikere fra 60'erne og 70'erne. Og på trods af at der anvendes massivt træ og det lækreste stof, så er møblerne stadigvæk overraskende lette og transportable.

Køb billige campingmøbler af høj kvalitet i Friluftslageret

I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukkede campingmøbler fra de bedste brands. I vores sortiment finder du campingmøbler i alle prisklasser, lige fra billige letvægts campingmøbler og hen til de flotteste massive glampingmøbler på markedet. Men fælles for alle campingmøbler i vores sortiment er den høje kvalitet. Se dig omkring i det store udvalg og bestil camping- og glampingmøbler af høj kvalitet til skarpe priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?