Produktet er tilføjet kurven

Slibesten & knivpleje

Slibesten & knivpleje

Der findes et utal af situationer ude i naturen, hvor er en skarp kniv er guld værd. Med vores udvalg af slibesten og knivpleje kan du let og hurtigt gøre kniven klar til dit næste eventyr. Vi forhandler håndplukkede slibesten fra Herbertz, Lansky, RH Preyda, Helko Werk og Opinel såvel som slibeolie, strygestål og hele knivplejesæt af høj kvalitet.

Alle slibesten og alt knivpleje i vores sortiment er kompakt, slidstærkt og designet til et aktivt udeliv. Se dig omkring i det store udvalg og bestil det rette produkt til netop dit behov ude i det fri til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Slibesten & knivpleje

Alt i slibesten til knive

Der findes ikke noget værre end en sløv kniv, når du har brug for at snitte, arbejde og tilberede mad ude i det fri. Heldigvis er det noget, der hurtigt og let kan afhjælpes med vores udvalg af slibesten og knivpleje. Sortimentet er stort og byder på slibesten og strygestål i forskellige størrelser. Vi har både klassiske slibesten og moderne, kompakte slibeværktøjer med forskellige vinkler og finheder i slibekornet. Kort sagt finder du hos os alt i slibesten, strygestål og slibeværktøjer til turen i et kompakt og praktisk design.

Slibestensæt og knivpleje til gode priser

Når du sliber din kniv, kan du også med fordel anvende lidt olie. Olien giver dig et bedre resultat og gør, at kniven er direkte klar til brug efter, at den er blevet slebet. Herbertz Arkansas olie er en populær slibeolie, som du hos os kan købe som del af et praktisk slibesæt. Alternativt kan du med fordel se nærmere på Lanskys lækre Controlled-Angle Sharpening System, der giver dig fuld kontrol over processen, slibevinkler og kornstørrelser.

Bestil kniv-slibesten i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid knivpleje og slibesten fra de bedste outdoor brands til skarpe priser, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte produkter fra vores sortiment. Al knivpleje er håndplukket og af høj kvalitet og i et kompakt format, der gør produkterne super anvendelige og sikre på turen. Se dig omkring i det store sortiment og bestil slibesten, olie, strygestål og slibeværktøjer til skarpe priser og med hurtig levering i Friluftslageret. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?