Produktet er tilføjet kurven

Køkkenværktøj

Køkkenværktøj

At lave mad under åben himmel er en del af den gode outdoor oplevelse, men først med det rigtige køkkenværktøj bliver madlavningen til en gennemført god oplevelse. Her på siden finder du alt, hvad du behøver til madlavning under åben himmel og over ild såsom skærebrætter, knive, skåle og skeer, der vil fuldende madtilberedningen.

Se dig omkring i vores store sortiment af køkkenværktøj, og få indkøbt rustikt grej, der vil kunne holde til alle udfordringen ude i det fri. Du har valget mellem rustikt køkkenværktøj fra MSR, Petromax, Sea to Summit og andre gode outdoor brands. God fornøjelse. 

Køkkenværktøj
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Gala Salad Set
DKK 194,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Magante Kitchen Unit
DKK 1.645,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Tarsus Utensil Set
DKK 123,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Hanmer Trivet
DKK 76,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Køkkenudstyr til camping og outdoor

Uanset om den står på camping eller eventyr, så har du behov for noget godt outdoor og camping køkkenudstyr til at facilitere madlavningen og forstærke den gode oplevelse på turen. Udvalget af outdoor og camping køkkenudstyr er stort og byder på alt, hvad du måtte ønske til madlavning over bål, på grill og på stormkøkkenet. Produkterne i vores sortiment er nøje udvalgt og kombinerer et gennemtænkt og praktisk design med gode og slidstærke materialer. Se dig omkring i det store udvalg og kom i gang med din bestilling allerede i dag. 

Nyd madlavningen under åben himmel

Det er let at blive afhængig af madlavning under åben himmel: Det smager nemlig himmelsk, og så er det en skøn aktivitet, som hele familien kan have del i. Men for at lykkes med madlavning ude i det fri, har du behov for noget godt køkkengrej af høj kvalitet. Lige fra robuste knive til hele grill-tool kits og fra grilltænger til skærebrætter. I vores store sortiment af køkkenudstyr til camping og outdoor finder du altid lige netop det, som du har behov for.

Køb camping køkkengrej til skarpe priser

I Friluftslageret har vi altid skarpe priser på outdoor og camping køkkengrej af høj kvalitet, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte produkter. Du kan derfor med fordel løbende holde øje med siden her og købe dit camping køkkengrej, mens priserne er bedst. Skulle du have spørgsmål til produkterne i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få lagt det rigtige i kurven.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?