Produktet er tilføjet kurven

Bålgryder & -pander

Bålgryder & -pander

Hvad kunne være bedre end et lækkert, rustikt måltid mad efter en lang dag ude i naturen? Det er en fantastisk oplevelse at tilberede velsmagende mad over bål, og med vores store udvalg af lækkert båludstyr er du godt dækket ind med kvalitetsgrej til ethvert behov.

Med en klassisk bålgryde (dutch oven) kan du lave et utal af velsmagende, rustikke retter over bål, både derhjemme og ude i det fri. I vores sortiment finder du derudover alt fra brød- og muffinforme og hen til kedler, pander og tilbehør. Alt sammen med den helt rigtige vildmarks-feeling. Se dig omkring og bliv klar til at lave lækker mad på dit næste eventyr.

Bålgryder & -pander
Outlet
Spar 45%

Nordisk

Madam Blå Saucepan
DKK 163,00
DKK 299,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for bålgryder og bålpander ét sted

Det er fantastisk at lave mad under åben himmel. Og er du et ægte friluftsmenneske, så er det helt klart en oplevelse, som du skal forkæle dig selv og familien med. Mad fra bål smager ikke kun anderledes end mad tilberedt på komfur, selve madlavningen er også en disciplin for sig. Og ønsker du at kokkerere som en pro, så har du også behov for professionelt udstyr.

I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af bålgryder, bålpander og andet båludstyr fra Petromax, Robens, Nordisk, Muurikka, Stabilotherm og andre førende outdoor brands. Det er kort sagt noget af det bedste udstyr til udendørs madlavning på markedet, og takket være gode materialer som rustfrit stål, støbejern og emalje vil båludstyret i vores sortiment kunne holde en menneskealder. Se dig omkring i det store udvalg og bestil dit bådudstyr her på siden.

Lav lækker simremad i en bålgryde med låg

En bålgryde med låg, eller en dutch oven, som den også kaldes, er et must på turen. Mulighederne for at tilberede velsmagende retter er nærmest uendelige, uanset om gryden placeres på en rist eller direkte i flammerne. I vores sortiment finder du støbejernsgryder med låg i alle størrelser samt i forskellige designs med håndtag og uden. En bålgryde er perfekt til lækre simreretter, men den kan også anvendes til at brødbagning og meget mere.

Er du på udkig efter opskrifter eller inspiration til gryderetter over bål, så lad dig inspirere af vores udvalg af outdoor kogebøger. Her finder du blandt andet klassiske kogebøger fra Petromax med koge- og bageopskrifter, der er skabt til netop deres populære dutch ovens.

Bålpander i forskellige størrelser

Uanset om du er på udkig efter en bålpande på ben eller med håndtag, så finder du en passende model i vores sortiment. Ønsker du en bålpande med ben, så er Petromax’ Griddle & Fire Bowl en ægte outdoor klassiker. Og på trods af de yderst robuste materialer er den stadig relativt let at transportere. Men vores sortiment byder også på lettere bålpander med håndtag i både støbejern, rustfrit stål og kulfiberstål, så der er noget at vælge imellem.

Bålhyggen starter her!

Madlavning og bålhygge ude i det fri starter i Friluftslageret. Vi elsker outdoor og friluftsliv og forhandler udelukkende kvalitetsudstyr, der understøtter den gode oplevelse. Vi har altid konkurrencedygtige priser på båludstyr fra de førende outdoor brands, og i vores sortiment finder du altid gode produkter i alle prisklasser. Se dig omkring i det store udvalg og bliv klar til dit næste eventyr ude i det fri med bålgryder, bålpander og andet udstyr af høj kvalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?