Produktet er tilføjet kurven

Oppustelige underlag

Oppustelige underlag

Ønsker du at overnatte ude i det fri, så vil du altid have behov for et godt liggeunderlag. Et oppusteligt liggeunderlag er her det klassiske valg. Det er let at transportere, og så giver det dig samtidig en rigtig god komfort samt en fremragende isolering mod varmetab til jorden.

I udvalget her på siden finder du alt i oppustelige liggeunderlag og tilbehør til dit kommende hike, kajaktur eller bjergbestigning. Lige fra simple oppustelige liggeunderlag og hen til topmodellerne med den højeste grad af isolering samt luftpumper og andet tilbehør. Se dig omkring og få samlet alt i sovegrej til dit kommende friluftseventyr på én bestilling.

Oppustelige underlag
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i oppustelige liggeunderlag

Er du på udkig efter markedets mest isolerende liggeunderlag i forhold til vægt og volumen? Så find det i vores udvalg af oppustelige liggeunderlag her på siden. Sortimentet er stort og byder på mange komfortable og slidstærke liggeunderlag i et gennemtænkt design og med en række moderne teknologier. Et oppusteligt liggeunderlag er det klassiske valg og giver dig den bedst mulige isolering ude i det fri. Det er slidstærkt og robust og kan anvendes på selv mere udfordrende underlag. Se dig omkring i det store udvalg og bestil her på siden.

Luftmadrasser fra har markedets bedste brands

Fælles for alle luftmadrasser her på siden er, at de er håndplukket blandt markedets bedste brands og giver dig masser af kvalitet til prisen. Vi har luftmadrasser i alle prisklasser og til alle behov ude i det fri. Er du på udkig efter en prisgunstig model til sommerens vandretur, så kan du med fordel se nærmere på Nordisk Vega Air eller Sea To Summit Ultra Light luftmadrasser. Her får du rigtig meget luftmadras for pengene og en isolering, der er ganske fin til sommerhalvåret. Ønsker du mere komfort og isolering, så har du hos os mange valgmuligheder med de bedste luftmadrasser fra Therm-A-Rest, Exped og Sea to Summit. 

Hos os finder du den bedste luftmadras til dit behov

Vores behov ude i det fri er forskellige, og derfor vil der også være forskel på, hvilken luftmadras der passer bedst til netop dig. I Friluftslageret er vi specialister inden for outdoor og friluftsliv med mangeårig erfaring i branchen og et solidt kendskab til vores brands og produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os inden dit køb og få rådgivning og vejledning, så du kan få lagt den helt rigtige luftmadras til dit behov i kurven.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?