Produktet er tilføjet kurven

Stormkøkkener

Stormkøkkener

Et godt, kompakt stormkøkken er en uundværlig del af oppakningen til mange forskellige eventyr i naturen. Med et stormkøkken kan du få glæde af den fantastiske oplevelse, som det er at lave mad ude i naturen, og styrke dig på et varmt måltid, når du har behov for det.

I vores sortiment af stormkøkkener her på siden finder du noget for ethvert behov. Lige fra simple stormkøkkener til sprit eller gas og hen til super anvendelige multibrændere, der kan anvendes med forskellig slags brændstof. Fælles for vores stormkøkkener er den lave vægt og det kompakt design. Vælg mellem masser af gode modeller fra Primus, Trangia og MSR.

Stormkøkkener
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Letvægts stormkøkkener af høj kvalitet

Elsker du at overnatte ude i det fri, så er et holdbart og pålideligt stormkøkken et must. Vågn op til lugten af friskbrygget kaffe, eller nyd et godt, varmt måltid mad lige der, hvor det passer dig. Et letvægts stormkøkken passer i oppakningen til ethvert eventyr og lader dig forfine oplevelsen og ikke mindst menuen på turen. Nyd den store frihed, som det er at kunne tilberede varm mad og drikke overalt og med verdens bedste udsigt.

I Friluftslageret er vi med helt fremme på beatet, hvad angår moderne stormkøkkener og tilbehør, og i vores sortiment finder du således alt lige fra det klassiske Trangia stormkøkken og hen til moderne, innovative brændere fra Primus, JetBoil og andre gode brands. Se dig omkring her på siden og køb dit stormkøkken af høj kvalitet til skarpe priser i Friluftslageret. 

Trangia stormkøkken på tilbud

For mange mennesker er stormkøkkener ensbetydende med Trangia, og det er der god grund til. De svenske outdoor specialister fra Trangia har nemlig været med helt fra starten og har uden tvivl været pionerer i udviklingen af det moderne letvægts stormkøkken. Af samme grund finder du i vores store sortiment også alt inden for Trangia stormkøkkener. Vi har Trangia stormkøkkener i alle størrelser og med lige netop det tilbehør, som du ønsker. 

Vi har altid konkurrencedygtige priser på Trangia, men indimellem har vi ekstra gode tilbud på udvalgte modeller. Hold øje med siden her for et ekstra godt Trangia stormkøkken tilbud.

Innovative brændere til krævende friluftsfolk

Med det legendariske Flash™ Cooking System og den prisbelønnede Laminar Flow Burner™ -teknik har Primus og JetBoil virkelig fået etableret sig som nytænkende spillere på markedet for brændere til det krævende frilufts-segment. Og både Primus og JetBoil brændere har da også været med på mange krævende ekspeditioner de senere år. I vores sortiment finder du derfor også alle de nyeste modeller fra de to producenter. Oplev det gennemtænkte design og bestil en moderne og pålidelig brænder med lækre funktioner til gode priser her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?