Produktet er tilføjet kurven

Lanterner

Lanterner

Det er en usammenlignelig oplevelse at nyde lange sommeraftener omgivet af storslået natur. Men når først det bliver mørkt ude i det fri, så bliver det også rigtig mørkt. Og når først det er rigtig mørkt, kan det godt være svært at finde rundt, hvis man fx skal ud om natten.

Med vores udvalg af lamper og lanterner kan du altid tænde for lyset ude i det fri og samtidig skrue op for hyggen i dit telt eller fortelt. Vores lanterner er nøje udvalgte og kombinerer et klassisk design og en moderne anvendelighed. Perfekt til teltturen i vildmarken og som eksklusiv accessory til glampingferien på netop din yndlingsdestination. 

Lanterner
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Ara Lamp
DKK 298,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Jewel Lantern
DKK 78,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Tag hyggen med på tur!

Med vores store udvalg af glamping lanterner kan du tage den hjemlige hygge med ud overalt i naturen. Sortimentet er stort og byder både på alt lige fra små, simple lygter og hen til klassiske flagermuslamper i alle afskygninger, elektriske lamper såvel som lamper på gas. Vi forhandler et stort sortiment af de ikoniske Petromax flagermuslamper i forskellige farver og designs såvel som prisbillige og robuste alternativer fra Primus, Robens og Feuerhand. Med vores udvalg af solide lamper i et flot design kan du altid tage hyggen med på turen. 

Et stort udvalg af klassiske Petromax lamper

Petromax er på mange måder et unikt brand i outdoor verdenen. Og har du én gang ejet et Petromax produkt, så forstår du hvorfor. Petromax leverer altid højeste kvalitet, gode materialer og et gennemtænkt design, der vil bestå tidens test. Og er du på udkig efter udendørs belysning og lanterner, så kommer du altså ikke udenom tyske Petromax.

Faktisk er selve brandet opkaldt efter de klassiske petroleumslamper med samme navn. I de senere år har den tyske virksomhed dog gennemgået en sand renæssance og er i dag markedsførende inden for en række forskellige områder, herunder camping- og båludstyr og selvfølgelig lanterner. En god Petromax lanterne går du aldrig galt i byen med. Her får du en kvalitet, der vil kunne holde i mange år, og skulle du på et tidspunkt have brug for originale reservedele til din Petromax lampe, så finder du dem i vores store udvalg af reservedele.

Billige udendørs lanterner af høj kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at kvalitet og et godt brandnavn koster. Af samme grund forhandler vi i Friluftslageret også nogle gode og prisbillige alternativer til de klassiske Petromax flagermuslamper, der vil give dig en høj kvalitet til en lavere pris. Her kan du med fordel se nærmere på de populære Hurricane Zinc Lantern og Hurricane Color Lantern fra Feuerhand, som vi forhandler til yderst konkurrencedygtige priser.

Køb udendørs lanterne i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid et stort udvalg af udendørs lanterner i forskellige prisklasser. Sortimentet byder på noget for ethvert behov og inden for ethvert budget, og vi har løbende ekstra skarpe tilbud på udvalgte modeller. Vi ønsker god fornøjelse med vores udvalg af udendørs lanterner og masser af hyggelige og oplevelsesrige timer ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?