Produktet er tilføjet kurven

Kikkerter

Kikkerter

Uanset om du elsker at vandre, sejler i kajak eller se på fugle, så vil du med garanti kunne få glæde af en god kikkert til netop din foretrukne outdoor aktivitet. Der er altid plads til en kompakt kikkert i bagagen, og med kikkerten i hånden vil du altid kunne iagttage naturen, dyrelivet og ikke mindst ruten foran dig klart og tydeligt.  

I Friluftslageret har vi kompakte letvægts-kikkerter fra nogle af de førende producenter på markedet. Du kan med fordel se nærmere på Silva Pocket Scope 7x, som er en lille, vandresistent kikkert, der vil give dig et stort udsyn til en meget overkommelig pris. Se dig omkring her på siden og find den perfekte kikkert til netop dit behov i Friluftslageret.

Kikkerter

Gode kikkerter til børn og voksne

Uanset om du er på udkig efter en god kikkert til en stor eller en lille friluftsentusiast, så finder du med garanti en god kikkert til formålet her på siden. I Friluftslageret forhandler vi udvalgte kikkerter fra Silva, der er kendt for at fremstille anvendelige og pålidelige kikkerter og navigationsudstyr til konkurrencedygtige priser. Silva-kikkerter er små og kompakte, men lad dig ikke narre af den lille indpakning. Kikkerterne byder nemlig på op til 10x forstørrelse samt en række gennemtænkte funktioner. Så kan du altid opleve naturen helt tæt på.

Lommekikkerter og til fugleelskere og andet godtfolk

Interesserer du dig for fugleliv, og ønsker du at kunne iagttage fuglenes laden at gøren ude i naturen helt tæt på? Så er en af de gode Silva lommekikkerter her på siden lige noget for dig. Silva Binocular Pocket 10X og Pocket 8X er fremragende kikkerter til fugleelskere og byder på hhv. 8 og 10 gange forstørrelse i en kompakt og yderst anvendelig indpakning. Begge lommekikkerter er udstyret med de fine BK-7 prismer, der er fremstillet af optisk glas og sikrer gode gengivelser og en høj optisk nøjagtighed. Her får du kort sagt rigtig meget kikkert og store oplevelser for små penge. Kikkerterne passer i ethvert handskerum og enhver taske.

Køb fuglekikkert i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid et udvalg af gode fuglekikkerter til skarpe priser. Men de fine kikkerter i vores sortiment kan vi selvfølgelig også benyttes til meget andet. Er du på udkig efter en god kikkert til en specifik aktivitet ude i det fri? Så kan du med fordel kontakte vores friluftseksperter inden dit køb og få rådgivning og vejledning. Vi er eksperter i outdoor og friluftsliv og glæder os til at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt. Vi ønsker god fornøjelse med udvalget af kikkerter her på siden og masser af gode oplevelser ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?