Produktet er tilføjet kurven

Fiberjakker

Fiberjakker

Ønsker du en let, lækker og komfortabel jakke, der lader dig holde på varmen i al slags vejr, så er en god fiberjakke lige sagen. I vores store sortiment af udvalgte fiberjakker her på siden finder du flotte modeller til ethvert behov fra nogle af de bedste outdoor brands. 

Med en fiberjakke fra Haglöfs, Didriksons, Montane, Fjällräven eller Klättermusen er du klar til at gå vind og vejr i møde med et smil på læben. Fiberjakkens syntetiske fyld er fantastisk til at holde på kropsvarmen, selv når jakken bliver våd. Et lækkert, praktisk og let design til gode stunder ude i naturen. Se dig omkring og vælg den rette fiberjakke til netop dit behov.

Fiberjakker

Lækre fiberjakker til kvinder og mænd

Fiberjakker er yderst populære blandt de fleste friluftsentusiaster på grund af deres gode isoleringsevne og lave vægt. De syntetiske fibre er et godt alternativ til organiske dun, både i forhold til produktion og anvendelighed, og så er prisen tilmed meget fordelagtig. Fiberjakker findes i mange forskellige faconer og designs, og med sikkerhed findes der også den helt perfekte fiberjakke til netop dit behov. Se dig omkring og find den her på siden.

En fiberjakke til enhver årstid

I Friluftslageret forhandler vi alt lige fra lette og korte fiberjakker og hen til meget isolerende og lange fiberjakker og -frakker. Der findes kort sagt en fiberjakke til enhver årstid, og med vores sortiment er du dækket godt ind, hvad end dine ønsker og behov måtte være. En tynd fiberjakke er et godt alternativ til en varm fleece eller en tyk sweater, mens de tykkere og mere robuste fiberjakker giver dig god allround beskyttelse og isolering året rundt.

Køb de bedste fiberjakker til skarpe priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på fiberjakker fra bl.a. Haglöfs, Didriksons, Montane, Fjällräven og Klättermusen, men vi har også løbende ekstra gode tilbud på fiberjakker til kvinder og mænd. Hold øje med siden her og køb din fiberjakke af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?