Produktet er tilføjet kurven

Skuldertasker

Skuldertasker

Er du på udkig efter en afslappet, holdbar og robust taske til skole eller idræt, så kan du med fordel se dig omkring i vores udvalg af skuldertasker og sling bags her på siden. Med en skuldertaske vælger du et klassisk og afslappet, men ikke desto mindre stilrent design, der altid kan kendes på sin form. Det er let og hurtigt at gribe tasken på farten, og du får samtidig en god polstring og plads til alt, hvad du behøver i hverdagen.

I vores sortiment af fede skuldertasker og sling bags finder du mange lækre modeller fra Klättermusen, Fjällräven, Haglöfs, Nordisk og andre kendte outdoor brands. Se dig omkring og vælg den rette skuldertaske til netop dig.

Skuldertasker

En skuldertaske til ethvert behov

De fleste mennesker har behov for en praktisk og behagelig taske til at fragte tøj, udstyr og andre ejendele fra A og til B i hverdagen og på turen. Med en skuldertaske er du klædt godt på til de fleste behov. Skuldertasker fås i mange forskellige størrelser og designs, men fælles for dem alle er et tilbagelænet look, der inspirerer til spontanitet og et liv på farten.

En god skuldertaske går aldrig af mode, og vælger du en af de mange modeller af høj kvalitet her på siden, så får du en lækker skuldertaske, som du vil kunne få glæde af i mange år. I Friluftslageret forhandler vi skuldertasker til damer, herrer og børn fra de bedste brands på markedet. Se dig omkring og bestil den rette model til dit behov til gode priser her på siden.

Hænderne fri og plads til det meste på farten

Fordelen ved en skuldertaske er, at du har hænderne fri. Og er du typen, der ofte er aktiv ude i det fri, så er det guld værd. Takket være en robust rem og slidstærke materialer kan de lækre skuldertasker i vores sortiment holde til selv store belastninger, og du vil med garanti blive overrasket over, hvor meget grej, tøj og udstyr, der er plads til i en god skuldertaske. 

En lille skuldertaske til dine vigtige ejendele

Er du derimod på udkig efter en lille skuldertaske til rejser, hverdag eller udeliv, så har vi selvfølgelig også den rigtige model til dig. Det er altid vigtigt at have styr på pas, pung og mobiltelefon, og med en lille skuldertaske har du altid dine vigtige ejendele lige ved hånden. Små skuldertasker er også yderst populære som moderigtige accessories, og med de mange flotte modeller i vores udvalg er der rig mulighed for at få stillet skarpt på din unikke stil.

Fjällräven skuldertasker til modebevidste friluftsentusiaster

Fjällräven har fået sig noget af en revival de senere år, og det er der god grund til. Fjällrävens minimalistiske nordiske design har nemlig længe bevist, at de kan stå tidens test. Og i dag er det svenske outdoor brand nærmest mere populært end nogensinde før. Af samme grund finder du i vores sortiment også Fjällräven skuldertasker i forskellige størrelser og designs. Lige fra den lille Vardag Pocket og den mere generøse Greenland Pocket og hen til de fuldvoksne Vardag Crossbody og Kånken Sling. Vi har Fjällräven skuldertasker til enhver smag.

Køb outdoor skuldertasker til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på markedets bedste outdoor udstyr. Med en lille eller en stor skuldertaske fra Fjällräven, Lundhags eller Nordisk er du er altid klar til hurtigt at tage dine vigtigste ejendele med på farten. Lad dig inspirere af det store udvalg og bestil den rette skuldertaske til lige netop dit behov til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?