Produktet er tilføjet kurven

Én ting er stensikker: Fede, komfortable og gennemtænkte accessories til turen kan man(d) aldrig få for mange af. I vores sortiment af accessories til mænd finder du således også masser af lækre sokker, handsker, hatte og huer fra de førende outdoor brands på markedet.

Fælles for alle modellerne her på siden er, at de kombinerer de bedste og mest slidstærke materialer med et lækkert og praktisk design. Se dig omkring i vores udvalg af accessories til mænd og vælg mellem masser af lækre designs fra Fjällräven, Black Diamond, SmartWool, Buff, Hestra og andre førende outdoor brands. Bliv klar til turen i Friluftslageret. 

Øvrig beklædning
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

De perfekte outdoor accessories til turen

Er du på udkig efter de perfekte accessories til turen? Så find dem i kategorierne handsker & luffer, hatte & kasketter, huer & pandebånd samt sokker her på siden. I Friluftslageret forhandler vi udelukkende outdoor accessories af den højeste kvalitet, og alt outdoor tilbehør i vores sortiment er håndplukket i forhold til design, komfort og slidstyrke.

Hold varmen med outdoor tilbehør af højeste kvalitet

Selvom den danske natur er fantastisk, så er vejret det ikke altid. Men med nogle lækre accessories er du dækket godt ind, selv når vejret ikke helt spiller med. Her på siden og siderne herunder finder du varme sokker, huer og pandebånd i de fineste og varmeste materialer, herunder merinould af den højeste kvalitet. Så kan vinteren bare komme an.

Komfort og bevægelighed for alle pengene

Skal du overnatte under udfordrende forhold ude i det fri, så er det vigtigt, at du kan stole på dine evner og særligt dine hænder. Det kan imidlertid være lidt af en udfordring at slå lejren op, når først dine hænder er blevet rigtig kolde. Af samme grund er det også en god ide at investere i professionelle handsker, der vil give dig en høj komfort og sikre dine hænders funktionsevne, selv når det er rigtig koldt. I Friluftslageret forhandler vi fantastiske handsker fra bl.a. Hestra, Montane og Black Diamond og i vores sortiment finder du også håndvarmere til engangs- eller genbrug.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?