Produktet er tilføjet kurven

Glamping står for glamourøs camping. Det vil sige en luksuriøs udendørs oplevelse med en høj komfort og omgivet af eksklusive møbler i et behageligt og æstetisk tiltalende design.

I vores sortiment af udvalgte campingmøbler her på siden finder du alle de remedier, du måtte ønske for at gøre din næste campingferie til en gennemført fantastisk oplevelse. Lige fra behagelige senge og hen til stole, borde og skamler i et klassisk nordisk design. Med vores udvalg af håndplukkede campingmøbler er du klar til at gøre camping til glamping.

Se dig omkring og skru op for komforten på dit næste eventyr ude i det fri.

Møbler & ovne
Nyhed!
skarp pris

Robens

Hunter Tent Stove
DKK 2.924,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Campingudstyr af høj kvalitet

Glamping er camping, men omgivet af gode materialer, et lækkert design og en høj komfort. Ønsker du at gøre camping til glamping, så er vores store udvalg af luksus campingudstyr lige noget for dig. Her på siden finder du campingstole, campingsenge, campingborde, hængekøjer, teltovne og andet glamping tilbehør af højeste kvalitet til gode priser. Livet er for kort til en dårlig komfort, når du overnatter ude i det fri. Heldigvis kan du skrue op for livskvaliteten og de gode oplevelser i naturen med vores store udvalg af campingudstyr.

De lækreste campingmøbler til glamping

Det er altid skønt at være ude i naturen, men slår du lejr op, og opholder du dig ude i flere dage ad gangen, så har du behov for et godt sted at sidde, hygge, spise og sove. Med nogle gode campingmøbler løfter du komforten til nye højder. Vi forhandler masser af gode campingmøbler i et tidløst dansk design og i holdbare, naturlige materialer, der vil være med til at skabe den helt rigtige glamping stemning. Og så er campingmøblerne her på siden selvfølgelig nøje udvalgt, så de er transportable og kan tages med til netop dit yndlingssted.

Sov sødt ude i naturen med en god feltseng

Er du vant til at sove på en luftmadras eller et liggeunderlag, så kan du se frem til en helt anderledes og dyb nattesøvn med en god feltseng. Med en feltseng er du løftet fra underlaget og undgår direkte kontakt med en kold og fugtig jordbund. I stedet kan du drømme dig væk og samle energi til morgendagens eventyr. I Friluftslageret forhandler vi lækre feltsenge i forskellige prisklasser fra både Robens, Nordisk og Grand Canyon, så der er noget at vælge imellem. Se dig omkring og bestil den rette model til dit behov og dit budget.

Høj komfort med en teltovn

Med en teltovn kan du få glæde af dit glampingtelt året rundt. En god teltovn giver en fantastisk hygge og varme og kan samtidig benyttes til madlavning i teltet. Med udvalget af ekstraudstyr kan du let tilpasse ovnen til netop dine ønsker og dit telt og få skabt en gennemført oplevelse og en høj komfort. Vi forhandler klassiske til ovne af høj kvalitet fra bl.a. Robens, Winnerwell, Gstove, Helsport og Orland Living, og vi har alt inden for innovativt og praktisk tilbehør til ovne. Se dig omkring i det store udvalg og lad dig inspirere her på siden. 

Køb det bedste campingudstyr til gode priser

I Friluftslageret finder du altid det bedste campingudstyr til gode priser, men vi har også løbende ekstra skarpe tilbud på udvalgte produkter. Ønsker du input til, hvordan du skaber en høj komfort og en unik glamping stemning i dit telt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Outdoor eksperterne i vores kundeservice sidder klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi ønsker god fornøjelse med udvalget af glamping udstyr og campingudstyr her på siden og mange gode oplevelser ude i det fri i.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?