Produktet er tilføjet kurven

Hatte & kasketter

Hatte & kasketter

Ønsker du at beskytte dit hår og ansigt mod sol og regn, eller er du blot på udkig efter et effektivt remedie imod morgenhår på turen? Der findes lige så mange gode grunde til at gå på opdagelse i vores sortiment af hatte og kasketter, som der findes fede, praktiske modeller.

I udvalget her på siden finder du alt fra cool caps med farverige motiver og hen til mere voksne, klassiske modeller samt bølle- og solhatte, der vil give dig en effektiv beskyttelse mod sol og regn. Se dig omkring i vores sortiment og vælg mellem hatte og kasketter fra Haglöfs, Lundhags, Black Diamond, Fjällräven og andre gode outdoor brands.

Hatte & kasketter
skarp pris

Haglöfs

LX Hat
DKK 262,00
skarp pris

Klättermusen

Draupa Hat
DKK 467,00
skarp pris

Black Diamond

Heritage Cap
DKK 236,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Hovedbeklædning af høj kvalitet

Uanset om solen bager, eller kulden bider, så vil du kunne forbedre din komfort ude i det fri med det store udvalg af hovedbeklædning af høj kvalitet her på siden. I det store udvalg af hatte og kasketter til damer, herrer og børn finder du noget for ethvert behov i naturen og til enhver stil. Vi har et stort udvalg af klassiske kasketter, men også meget andet end det. De fleste hatte og kasketter fås i forskellige farver og kan justeres i størrelse og pasform. Så hos os kan du altid få “så hatten passer”. Se dig omkring og bestil til gode priser her på siden.

Outdoor sommerhat til damer og mænd

De fleste af modellerne i vores sortiment er unisex, men vi har også sommerhatte med et mere udtalt feminint eller maskulint design. Alle hatte og kasketter er håndplukket blandt de førende outdoor brands og er skabt til en aktiv livsstil med åndbare, hurtigttørrende og slidstærke materialer, nogle har derudover solbeskyttelsesfaktor (UPF), for eksempel hattene fra Columbia og kasketterne i Fjällrävens fantastisk populære G-1000® outdoor materiale. Hos os bliver du klædt godt på til enhver aktivitet ude i det fri om sommeren, men selvfølgelig også uden for sæsonen.

Køb lækre hatte og kasketter til skarpe priser

I Friluftslageret forhandler vi udelukkende udvalgte brands, der er kendt for at kombinere slidstyrke, funktionalitet og design. Fordi vi ved, at det gode grej er med til at understøtte de gode oplevelser ude i naturen. Vi har altid konkurrencedygtige priser på hatte og kasketter fra de bedste outdoor brands på markedet, og vores outdoor eksperter er altid klar til at rådgive og vejlede dig inden dit køb. Se dig omkring i det store udvalg her på siden og køb hatte og kasketter af høj kvalitet til skarpe priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?