Produktet er tilføjet kurven

Opbevaringsposer

Opbevaringsposer

Elsker du at sove ude i det fri, så ved du med sikkerhed, hvor frustrerende det kan være at transportere dit sovegrej, hvis ikke det er pakket ordentligt. Heldigvis er der hjælp at hente, så frustrationer over dit ukontrollerbare, flagrende sovegrej snart hører fortiden til.

Se dig omkring i vores udvalg af opbevaringsposer her på siden og få pakket sovegrejet til dit næste outdoor eventyr med stil. I Friluftslageret har vi kun sovegrej og tilbehør fra de førende outdoor brands på markedet og i en kvalitet, der kan holde til at blive brugt igen og igen.

Opbevaringsposer

Praktiske opbevaringsposer i forskellige størrelser

Har du en dyr sovepose og andet sovegrej af høj kvalitet? Så er det vigtigt, at det opbevares rigtigt. I en god opbevaringspose ligger dit grej ikke lige så komprimeret som i en klassisk kompressionspose, og det er med til at sikre funktionaliteten og forlænge levetiden af dit grej. Uanset om du har en sovepose i dun eller syntetiske materialer, så har fyldet ikke godt af at blive komprimeret i for lang tid ad gangen. Med en ventileret opbevaringspose er du klar til at pakke sovepose og sovegrej ned vinteren over, så det er klar til brug igen i foråret.

Køb opbevaringsposer til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på opbevaringsposer af høj kvalitet. Vi forhandler blandt andet flotte opbevaringsposer i forskellige størrelser fra den danske outdoor virksomhed Nordisk. Poserne vil kunne bruges sæson efter sæson og gør det dejligt let at opbevare dit sovegrej sikkert og tørt. Se dig omkring i det store udvalg og køb outdoor opbevaringsposer til gode priser og med hurtig levering her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?