Produktet er tilføjet kurven

Lagenposer

Lagenposer

Er du på udkig efter en super let sovepose til de varmeste sommernætter herhjemme eller til en tur under sydlige himmelstrøg, så er en god lagenpose lige sagen. Her på siden præsenterer vi dig for lagenposer og andet let sovegrej fra kendte outdoor brands som Nordisk, Sea to Summit og Cocoon. Alle produkter kombinerer et kompakt design med en lav vægt og en høj komfort.

I vores sortiment finder du kun lagenposer i de bedste materialer. Kombiner din lagenpose i bomuld, silke eller fleece med en overtrækspose, og du har et komfortabelt og super kompakt setup til sommerturen. Se dig omkring og saml sovegrejet til turen på én bestilling.

Lagenposer
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Cover L/XL
DKK 893,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Cover S/M
DKK 893,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Feet
DKK 444,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Legs L/XL
DKK 672,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Legs S/M
DKK 672,00

En let sovepose til overnatning i varme omgivelser

Har du planlagt en rejse til sydlige himmelstrøg, en rygsækrejse i varme lande eller lignende? Så har du behov for en let sovepose, der fylder minimalt, og som ikke er for varm. En let lagenpose er perfekt til rygsækrejsen, fordi den er super kompakt, og fordi du kan få glæde af den mange steder. Specielt når du er spontan og ikke altid i forvejen ved, hvor du kommer til at sove. En lagenpose kan benyttes i kombination med en anden sovepose, under en dyne eller som en let sovepose i tropiske omgivelser. Uanset hvad, så har du altid dit basislag med. 

Lagenposer i gode materialer

I Friluftslageret forhandler vi kun udvalgte lagenposer fra outdoor brands, som vi kender og stoler 100% på. De forskellige lagenposer her på siden er fremstillet i varmeregulerende og svedtransporterende materialer, der samtidig har den nødvendige slidstyrke til at blive brugt igen og igen. Uanset om du vælger en lagenpose fra Nordisk, Sea to Summit eller Therm-A-Rest, så kan du se frem til bløde materialer og en ekstra god sovekomfort.

Derfor har du brug for en lagenpose!

En anden god grund til at investere i en lagenpose er for at slide mindre på din sovepose. En god dunsovepose er altid en større investering, og hver vask slider på materialerne. Benytter du en lagenpose inde i soveposen, mindsker du slitagen. Samtidig behøver du ikke at vaske din dyre sovepose så tit. Sved og kondens opfanges i lagenposen, som er let at tørre. På denne måde er din sovepose altid tør og varm, og det giver dig ekstra sikkerhed på turen.

Køb lagenpose til sovepose i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på lagenposer af høj kvalitet, men vi har også løbende ekstra gode tilbud på udvalgte modeller. Har du spørgsmål til vores produkter eller behov for hjælp med din bestilling, så sidder vores erfarne specialister altid klar til at rådgive og vejlede dig. Se dig omkring i det store udvalg og bestil din lagenpose til gode priser og med hurtig levering allerede i dag.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?