Produktet er tilføjet kurven

Uanset om du skal ud at vandre, bestige bjerge eller sejle i kajak, så er det alfa og omega med en god nattesøvn. Et godt liggeunderlag er altid vigtigt, men særligt når du færdes steder med hård jordbund og kolde temperaturer kan et godt liggeunderlag være livsvigtigt.

Her på siden finder du et stort udvalg af kompakte, men super behagelige liggeunderlag, der vil give dig den perfekte komfort på dit næste eventyr ude i det fri. Vi fører kun nøje udvalgte modeller fra velkendte brands som Sea to Summit, Grand Canyon, Robens og mange flere.

Liggeunderlag
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

De bedste liggeunderlag til gode priser

Er du på udkig efter et liggeunderlag af høj kvalitet til skarpe priser, så er sortimentet her på siden lige det rigtige for dig. I vores udvalg af liggeunderlag finder du alt lige fra oppustelige og selvoppustende liggeunderlag over kompakte feltsenge og hen til bløde skumunderlag, varme rensdyrskind og tilbehør af høj kvalitet. Fælles for alle liggeunderlag i vores sortiment er, at de er håndplukket med henblik på at give dig den bedst mulige nattesøvn, når du overnatter ude i naturen. Se dig omkring og køb dit næste liggeunderlag i Friluftslageret.

De bedste letvægts liggeunderlag til turen

Selvfølgelig er en god komfort vigtig, når du sover ude i det fri, men lige så vigtigt er det med et kompakt design. Vi har masser af lækre og gennemtænkte letvægts liggeunderlag fra de bedste producenter på markedet i vores sortiment. De er hurtige at puste op og lige så hurtige at pakke sammen, og så fylder de minimalt i oppakning. Det kunne fx være den lækre Therm-A-Rest NeoAir® Topo™ Luxe Regular Wide på kun 700 gram eller Sea to Summits EtherLight XT Extreme Large på kun 950 gram. Begge underlag giver dig en utrolig komfort i forhold til den lave vægt. Men sortimentet byder også på mange andre gode muligheder.

Oppusteligt liggeunderlag eller selvoppustende liggeunderlag?

Der er løbet meget vand under broen, siden luftmadrassens store gennembrud i 50’erne og 60’erne. Og har du en gammel model fra 80’erne eller 90’erne liggende derhjemme, så vil du med garanti blive overrasket over, hvor kompakt og komfortabelt designet er blevet i mellemtiden. Luftmadrassen var uden tvivl en revolutionerende opfindelse, men med de selvoppustende liggeunderlag blev designet båret ind i fremtiden og gjort endnu mere praktisk og transportabelt. Men stadig den dag i dag er begge typer liggeunderlag populære.

 

Om du skal vælge et oppusteligt liggeunderlag eller et selvoppustende liggeunderlag er smag og behag, for begge typer har deres fordele og ulemper. Men konstruktionen er lidt forskellig. Selvoppustende liggeunderlag har således en skumkerne, mens oppustelige liggeunderlag ikke har skum indeni. Af samme grund er et oppusteligt underlag normalt også mere levende at ligge på end et selvoppustende underlag. Fælles for begge typer er dog, at de har et isoleringsmateriale, der skaber stillestående luft og isolerer mod underlaget.

Feltseng eller skumunderlag?

Ønsker du en ekstra høj komfort, og er pakkevolumen og vægt en mindre prioritet? Så er en feltseng eller et skumunderlag også gode alternativer til de luftfyldte liggeunderlag. Særligt feltsenge er blevet super populære de senere år og produceres i dag i et yderst kompakt letvægtsdesign. Med en feltseng er du klar til at gøre camping til glamping, og feltsenge er således oplagt og populært tilbehør til vores eksklusive bomuldstelte og lækre lavvuer.

Enkelt eller dobbelt liggeunderlag?

De fleste mennesker vælger et eller flere enkelte liggeunderlag, da det er den mest fleksible og kompakte løsning. Men dobbelte liggeunderlag er også en mulighed, og vi forhandler flere gode modeller i Friluftslageret. Derudover har vi også queen-size luftmadrasser på 120 cm samt luftmadrasser i flere andre størrelser. Vi har med andre ord med garanti den rette luftmadras til netop dig, hvor meget du end ønsker at kunne fylde og rode rundt.

Sea to Summit liggeunderlag til gode priser

Sea to Summit er uden tvivl med helt fremme, når vi taler innovative letvægts liggeunderlag. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af Sea to Summit liggeunderlag, heriblandt det fantastiske Sea to Summit Comfort Light liggeunderlag i forskellige størrelser såvel som den super behagelige Comfort Plus og den lækre Comfort Deluxe serie. Hos os finder du med andre ord Sea to Summit liggeunderlag i alle størrelser og inden for ethvert budget.

Køb liggeunderlag af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret

Uanset om du er mest til et skumunderlag, en feltseng, et oppusteligt liggeunderlag, et rensdyrskind eller et selvoppustende liggeunderlag. I Friluftslageret har vi med garanti det rette liggeunderlag til dit behov. Alle liggeunderlag i vores sortiment er af høj kvalitet og håndplukket til livet uden i det fri. Se dig omkring i det store udvalg og bestil outdoor liggeunderlag til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?