Produktet er tilføjet kurven

Turrygsække 31-47 ltr

Turrygsække 31-47 ltr

Skal du på tur, og ønsker du at tage en lille, kompakt rygsæk med, som alligevel byder på en god pakkevolumen? Så se dig omkring i vores udvalg af rygsække i kategorien 31-47 liter. En rygsæk i denne kategori giver dig plads til alt, hvad du behøver på vandre-, cykel- eller skituren. Men en slidstærk rygsæk er selvfølgelig også en god investering til hverdagsbrug.

Med en mellemstor rygsæk fra Klättermusen, Fjällräven, Gregory eller Haglöfs har du en følgesvend, som du med sikkerhed vil kunne få glæde af i mange år. Her på siden finder du kun udvalgte rygsække i slidstærke materialer og med et komfortabelt, æstetisk design.

Turrygsække 31-47 ltr
skarp pris

Fjällräven

Kaipak 38
DKK 1.324,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i rygsække til herrer, damer og børn

I en god og stor rygsæk op til knap 50 liter får du plads til alt det, som du skal have med på dit næste eventyr. Denne type rygsæk er super populær blandt friluftsfolk i hele verden, men på grund af de slidstærke materialer og det lækre design vælger mange mennesker også at anvende dem til sport og fritid samt skole og studie. Der findes kort sagt en god rygsæk til et hvilket som helst behov, og her på siden finder du dem alle til skarpe priser og til både damer, herrer og børn.

En alsidig størrelse rygsæk med mange smarte funktioner

Disse rygsække mellem 31 og 47 liter bliver mere og mere populære. De fantastisk velsiddende rygsække i denne meget alsidige størrelse rygsæk er nemlig perfekt til weekendture, til Camino'en eller til de lange og ekstra krævende dagture på fjeldet med måske et par overnatninger - eller en hel uge, hvis du ellers kan pakke den rigtigt med det rigtige udstyr! 

En vandresistent rygsæk er et must på turen. For når først i tøj og udstyr er blevet vådt, så kan det være svært at få det ordentligt tørt igen. Det er bøvlet, og du har med sikkerhed hverken tid eller lyst til at vente på, at dine ting tørrer. Udvalget af vandresistente rygsække med indbygget regnslag er stort og byder på gode modeller til både damer, herrer og børn. Med en vandresistent rygsæk fra vores sortiment ved du, at dit outdoor tøj og udstyr ligger et sikkert sted og er klar til at blive brugt.

Ud over at være vandresistente byder rygsækkene i vores sortiment også på et gennemtænkt design, der lader dig tilpasse dem til netop dit behov både mht. størrelse og funktionalitet. 

En lille rygsæk, en stor rygsæk eller noget midt imellem?

Kategorien her på siden byder på rygsække med en pakkevolumen fra 31 liter og op til 47 liter. Og selvom der hverken er tale om de helt store eller helt små rygsække, så er de alligevel store nok til det meste. Du vil med garanti blive overrasket over, hvor meget tøj og udstyr du kan få plads til i en lille rygsæk på godt 30 liter. Samtidig er designet både praktisk og ergonomisk. Og har du alligevel behov for mere plads så vælg en rygsæk på op til knap 50 liter.

Køb mellemstor rygsæk til gode priser i Friluftslageret

Har du behov for en rygsæk til dit næste eventyr, så find den til skarpe priser her på siden. I Friluftslageret er vi eksperter i rygsække og andet outdoor grej, og vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig inden din bestilling. Alt hvad du skal gøre er at kontakte vores kundeservice og vi sørger for, at du får lagt det rigtige i kurven. Se dig omkring i vores udvalg af mellemstore rygsække og bliv inspireret af de mange muligheder i Friluftslageret. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?