Produktet er tilføjet kurven

Klatresko

Klatresko

Er du til klippeklatring, bouldering eller klatrevægge, så ved du, hvor vigtigt det er, at dine klatresko sidder perfekt og giver dig den fornødne kontrol. En god pasform, et innovativt design og yderst slidstærke materialer er kendetegnende for alle de fede klatresko i vores store sortiment. Se dig omkring og vælg mellem klatresko fra Five Ten, Black Diamond, Scarpa, La Sportiva og mange andre gode outdoor brands. Din tur ud i det fri starter i Friluftslageret.

OBS: Klatresko skal altid sidde helt tæt, specielt omkring storetåen. Når du køber klatresko, vil du derfor ofte vælge en størrelse mindre end, hvad du bruger i hverdagssko.

Klatresko
Nyhed!
skarp pris

Black Diamond

Method S Climbing Shoes
DKK 964,00
Outlet
Spar 46%

La Sportiva

Finale Climbing Shoes
DKK 754,00
DKK 1.399,-
Outlet
Spar 48%

La Sportiva

Katana Climbing Shoes
DKK 783,00
DKK 1.499,-
Outlet
Spar 44%

La Sportiva

Miura VS Climbing Shoes
DKK 783,00
DKK 1.399,-
Outlet
Spar 45%

Scarpa

Origin Climbing Shoes
DKK 546,00
DKK 999,-

En god komfort og fuld kontrol over underlaget

Uanset om du er nybegynder eller erfaren klatrer, så er nogle gode klatresko noget af det vigtigste udstyr for at nå til tops på klatrevægge, klipper og bjergsider. I vores sortiment af klatresko finder du derfor også en række håndplukkede modeller fra de bedste klatrebrands på markedet. Komfort og klatring går sjældent hånd i hånd, og det kan således også føles lidt grænseoverskridende at komme i et par klatresko for første gang. Alligevel kan du opnå en overraskende god komfort ved at vælge professionelt fodtøj, og det finder du hos os.

Sådan vælger du klatresko:

Klatresko skal sidde rigtig godt til. Størrelsen er afgørende for, at du får et godt greb med underlaget, og du vil derfor også ofte bruge en størrelse mindre i klatresko end i almindelig sko. Dine sko skal sidde, så dine tæer ikke kan bevæge sig. Og når klatreskoene er strammet til, må der ikke være nogen luftlommer omkring fødderne. Den stramme pasform er nemlig afgørende for, at du kan få overført nok kræfter til underlaget og opnå den nødvendige stabilitet. 

Nå helt til tops med friktionssko

Friktionssko er fremstillet med en speciel gummisål, der giver dig en ekstra stor friktion med underlaget. På denne måde bliver du i stand til at få godt greb om selv de mindste kanter og få et godt afsæt for at komme videre til tops. Vi har masser af gode klatresko med sål i friktionsgummi. Lige fra flade begyndersko og hen til bananformede klatresko til professionelle klatrere. Se dig omkring og kom i gang med din bestilling her på siden.

Køb klatresko til damer, herrer og børn i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid markedets bedste klatresko til gode priser. Vi er eksperter inden for klatring og udeliv og er altid klar til at rådgive og vejlede dig inden dit køb. Vi har løbende gode tilbud på klatresko til nybegyndere og erfarne klatrere, så du kan med fordel holde øje med siden her og slå til, når prisen er bedst. I Friluftslageret ser vi frem til at levere klatreskoene til dit næste eventyr, uanset om den står på inden- eller udendørs klatring.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?