Produktet er tilføjet kurven

Feltspader

Feltspader

Ønsker du hurtigt og effektivt at kunne bygge lejr ude i det fri, så er en god feltspade et must. I udvalget af robuste og pålidelige feltspader her på siden finder du en række håndplukkede modeller i et praktisk og kompakt design. Feltspaderne i vores sortiment er som skabt til et liv på farten, og med praktisk foldefunktion passer de i oppakningen til ethvert eventyr.

Der følger et praktisk etui med til de fleste felt- og foldespader, som passer til den respektive model. På denne måde undgår du at gøre din taske eller rygsæk beskidt, når spaden har været i brug. Se dig omkring og bestil feltspader af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret.

Feltspader

Hvad er en feltspade?

En feltspade er en lille spade, der er beregnet til at kunne medbringes i eller på rygsækken på turen. Feltspader er praktiske, fordi de vejer relativt lidt og fylder minimalt i opbakningen. Feltspader blev i udgangspunktet skabt til militært brug, og blev her benyttet til at grave skyttegrave og fylde sandsække, men de blev også hurtigt populære blandt friluftsfolk i hele verden. Uanset om du skal bygge lejr, lave bål eller etablere et udendørs toilet, så er en god feltspade et uundværligt redskab ude i det fri. Se dig omkring og bestil her på siden.

Udvalgte feltspader fra de bedste brands

En god feltspade skal kunne holde til at blive brugt igen og igen. I Friluftslageret finder du derfor også kun udvalgte feltspader af høj kvalitet og fra de bedste brands. Vi forhandler bl.a. håndplukkede feltspader fra Gerber, der byder på en god robusthed og smarte funktioner til en god pris. Se fx på den praktiske Gorge Folding Shovel med hammerfunktion, der både kan bruges til at grave huller og slå pløkker i jorden. Og så kan den selvfølgelig foldes, så den fylder minimalt. Kort sagt den perfekte spade til telt- og campingturen.

Køb feltspade til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid gode feltspader til konkurrencedygtige priser. Alle feltspader her på siden er håndplukket for at give dig den nødvendige robusthed og slidstyrke til dine aktiviteter ude i det fri. Se dig omkring i udvalget af gode, foldbare feltspader og bestil den rette feltspade til netop dit behov til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?