Produktet er tilføjet kurven

Handsker & luffer

Handsker & luffer

Er det koldt udenfor, så er dine fingre normalt det første, der begynder at fryse. Og når først dine fingre og hænder fryser og er kolde, kan det være svært at foretage sig noget som helst. Derfor er det vigtigt at holde dem varme fra starten med handsker og luffer af høj kvalitet.

Uanset om du er på udkig efter handsker til ski- eller vandreturen eller til hverdagsbrug, så finder du med sikkerhed den helt rigtige model her på siden. Se dig omkring i vores store sortiment af handsker og luffer af høj kvalitet fra Black Diamond, SealSkinz, Didriksons, Hestra og mange andre gode brands og find den rette model til netop dit behov.

Handsker & luffer
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Skihandsker til alpin og langrend

Elsker du at stå på ski, så har du behov for nogle gode skihandsker til pisten. Skihandsker fås med både fem fingre, tre fingre og som luffer og giver dig en god isolering og åndbarhed til dine aktiviteter. Om du skal vælge handsker eller luffer er en personlig sag. Handsker med separate fingre giver dig mere kontrol og bevægelighed, hvor luffer ofte vinder på komforten og varmen. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af begge typer handsker fra Hestra og andre gode brands. Se dig omkring og bestil her på siden.

Klassiske læderhandsker i et tidløst design

Nogle klassiske læderhandsker er perfekte til hverdagen og giver dig en høj komfort samt masser af bevægelighed og en god føling. Læderhandsker er det sikre valg til bilen og giver dig samtidig et flot og tidløst look. I sortimentet her på siden finder du både læderhandsker med fem fingre og komfortable læderluffer. Flere af læderhandskerne i vores sortiment har derudover en inderhandske med pels, der føles behageligt og giver en ekstra god isolering i kolde omgivelser.

Vandtætte handsker til krævende aktiviteter

Har du brug for at helgardere dig mod vind og vejr, så kan du med fordel vælge nogle af de vandtætte og vandresistente handsker i vores sortiment. Vandtætte handsker er det bedste valg til aktiviteter, hvor du er afhængig af dine hænder og giver dig den største beskyttelse og sikkerhed i hårdt vejr. Vi har flere meget vandresistente modeller i vores sortiment samt nogle helt vandtætte handsker med Gore-Tex® -membran. Vi forhandler derudover nogle af de bedste og mest tekniske dunluffer på markedet.

Køb varme handsker til gode priser

Hvad end dit behov ude i det fri måtte være, så finder du med garanti handskerne til aktiviteten i Friluftslageret. Vores store udvalg af håndplukkede kvalitetshandsker byder på noget for enhver smag, lige fra simple handsker i et flot design til hverdagen og hen til de mest tekniske modeller på markedet. Se dig omkring i det store udvalg og lad dig inspirere af de mange muligheder og husk, at vi giver fragten ved bestillinger på over 499 kr. Vi ser frem til at modtage din bestilling. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?