Produktet er tilføjet kurven

Tæpper

Tæpper

Ønsker du den ultimative komfort næste gang, du overnatter ude i det fri, så kan du med fordel se dig omkring i vores udvalg af top lækre tæpper og rensdyrskind til glampingturen.

Tæpper og skind er primært for dig, der ikke har behov for det mest kompakte design, men hvor den høje komfort derimod driver værket. Vores tæpper og skind er perfekte til den luksuriøse campingferie og giver dig en super god nattesøvn, selvom du er langt fra det nærmeste hotelværelse.

Se dig omkring i udvalget her på siden og bliv klar til at skrue godt og grundigt op for komforten på dit næste outdoor eventyr.

Tæpper
Outlet
Spar 40%

Robens

Basecamp Double Fibersovepose
DKK 1.487,00
DKK 2.479,-
Outlet
Spar 41%

Sea to Summit

Tanami TmII Down Camping Comforter Duntæppe
DKK 2.268,00
DKK 3.849,-

Ekstra komfort og en god nattesøvn

Ønsker du at skrue ekstra meget op for komfort på campingturen, så er et godt og behageligt outdoor tæppe lige sagen. I vores sortiment af camping, glamping og outdoor tæpper finder du masser af varme, bløde og fjerlette modeller, der bare venter på at forbedre din komfort. Vi har tæpper til én og to personer i lette materialer og et gennemtænkt og praktisk design. Alle tæpper er håndplukket blandt de bedste outdoor brands og kombinerer en minimal vægt med et kompakt design. Med et godt tæppe får du en helt anden soveoplevelse end med en god gammeldags sovepose. Så lad dig inspirere af de mange muligheder her på siden og skru op for komforten på turen.

Hold varmen med tæpper i dun og fiber

I vores store udvalg af outdoor dyner og tæpper finder du selvfølgelig også super varme modeller, der også kan benyttes uden for sæsonen og under mere udfordrende forhold. Dun er et fantastisk let og isolerende materiale og er af samme grund også yderst populært til outdoor brug. Og er du på udkig efter en god outdoor dyne med dun, så kan du med fordel så nærmere på én af de gode modeller fra Sea to Summit og Therm-A-Rest i vores sortiment. Tanami TmII Down Camping Comforter og Ramble™ Down Blanket er uden tvivl blandt de bedste outdoor dyner på markedet og et af de to tæpper vil med garanti være en god investering i din nattesøvn ude i det fri.

Køb outdoor tæpper til skarpe priser

I Friluftslageret finder du altid et stort udvalg af lækre outdoor tæpper til konkurrencedygtige priser, men vi har også løbende ekstra gode tilbud på udvalgte modeller. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os inden dit køb. Vores dygtige eksperter sidder klar til at rådgive og vejlede dig. Vi ønsker god fornøjelse og masser af gode oplevelser på turen.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?