Produktet er tilføjet kurven

Fleece

Fleece

Fleecetrøjer er fantastisk populære blandt outdoor entusiasterne herhjemme, og det er der mange gode grunde til. For det første så har fleece fremragende isolerende egenskaber, og for det andet så fylder fleecetrøjer så godt som ingenting. Derudover er fleecetrøjer yderst behagelige at have på og fås i mange forskellige, funktionelle designs.

I vores udvalg af fleece til mænd finder du således også trøjer og jakker til enhver smag og ethvert behov. Lige fra klassiske sweatre og hen til modeller med lynlås og med blandede materialer. Du har valget mellem lækre fleecetrøjer til mænd fra bl.a. Fjällräven, Haglöfs og Didriksons.

Fleece
Nyhed!
skarp pris

Didriksons

Phoenix Halfzip
DKK 548,00
Nyhed!
skarp pris

Fjällräven

Keb Fleece Hoodie
DKK 1.557,00
Outlet
Spar 45%

Haglöfs

ROC Flash Mid Hood
DKK 547,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 45%

SmartWool

SmartLoft Jacket
DKK 824,00
DKK 1.499,-
Outlet
Spar 47%

Klättermusen

Sigyn Half Zip Sweater
DKK 714,00
DKK 1.349,-
Outlet
Spar 44%

Klättermusen

Hödur Zip Jacket
DKK 987,00
DKK 1.749,-
Outlet
Spar 45%

Montane

Protium XT Hoodie
DKK 714,00
DKK 1.299,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Helvetia Half Snap Fleece
DKK 294,00
DKK 599,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Outdoor Tracks Hooded Full Zip
DKK 538,00
DKK 1.099,-
Outlet
Spar 45%

Montane

Protium Fleece Jacket
DKK 437,00
DKK 799,-
Outlet
Spar 45%

Klättermusen

Sigyn Hooded Zip
DKK 824,00
DKK 1.499,-
Outlet
Spar 48%

Klättermusen

Hödur Hooded Zip
DKK 934,00
DKK 1.799,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Hvilken fleecetrøje skal jeg vælge?

Fleecetrøjer fås i forskellige tykkelser, lige fra meget tykke til meget tynde modeller. Du bør derfor i forvejen overveje, hvad trøjen skal bruges til. Ligeledes findes fleece i både plyssede og silkeglatte variationer samt som tætsiddende og løse trøjer. En tætsiddende fleecetrøje er perfekt som isolerende mellemlag i en lag-på-lag opbygning, alt imens kan en løs fleecetrøje med fordel anvendes som cardigan eller let sommerjakke. Når det bliver koldt, kan du kombinere fleecetrøjen med en god vest og på denne måde bibeholde bevægeligheden og samtidig få ekstra varme. Det er en både praktisk og æstetisk flot kombi.

Fleecejakker i miljøvenlige materialer

I Friluftslageret tænker vi altid miljøet og bæredygtighed ind i vores varesortiment. Flere af fleecejakkerne i udvalget her på siden er således også Bluesign®-certificerede, mens andre opnår deres grønne klassificering pga. producentens egne målsætninger og programmer. Bluesign®-certificeringen er din garanti for, at miljøet er tænkt ind i produktionsprocessen og betyder bl.a., at visse skadelige stoffer ikke indgår i produktionen. Har du spørgsmål omkring bæredygtighed eller et specifikt produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Køb fleecejakke på tilbud

I Friluftslageret har vi altid et stort udvalg af fleecejakker og fleecetrøjer i alle farver, faconer og størrelser. Priserne er altid konkurrencedygtige, men vi har også løbende fleecetrøjer og fleecejakker på tilbud. Er du på udkig efter en god fleecetrøje til en specifik aktivitet ude i det fri? Så kontakt vores eksperter inden i køb og få hjælp til at få lagt det rigtige produkt i kurven. Vi ønsker god fornøjelse og masser af gode timer ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?