Produktet er tilføjet kurven

Hængekøjer

Hængekøjer

Ønsker du at campere i skiftende terræn og altid sove godt, så er det en god hængekøje, du skal have fat i. Med en hængekøje er du uafhængig af underlaget, idet du kommer til at sove et godt stykke over jorden, og det er en stor fordel, når du camperer steder, hvor jorden er våd, hård eller ujævn. Se dig omkring i vores udvalg og find den rigtige hængekøje lige her.

Takket være det kompakte design og den lave vægt er en hængekøje den oplagte følgesvend til en lang række aktiviteter og naturoplevelser. Jagt- eller fisketuren, kajak eller vandring – med en hængekøje er du fleksibel og spontan og kan slå lejr op, hvor og når du ønsker det.

Hængekøjer
skarp pris

Ticket to the Moon

Strap Extender
DKK 88,00
skarp pris

Ticket to the Moon

Original Pro Hammock
DKK 888,00
skarp pris

Ticket to the Moon

Hammock Sleeve
DKK 63,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Outdoor hængekøjer til dit næste eventyr

I Friluftslageret har vi outdoor hængekøjer til alles behov ude i det fri – uanset om du overnatter i haven eller i vildmarken. Fælles for alle hængekøjer i vores sortiment er en lav vægt og pakkevolumen og en høj standard, hvad angår materialer og forarbejdning.

Med en hængekøje i bagagen får du en herlig frihed og sikkerhed på turen. Du bliver mere uafhængig af underlaget og terrænet og kan hurtigt og spontant slå lejr op lige der, hvor det passer dig. Alt hvad du behøver for at slå din hængekøje op, er to stabile fikspunkter. Normalt vil man placere hængekøjen mellem to træer, men i virkeligheden er det kun fantasien og omgivelserne, der sætter grænser. Se dig omkring og find din outdoor hængekøje af høj kvalitet til gode priser og med hurtig levering her på siden.

En hammock til de danske statsskove

En god hængekøje eller hammock har mange fordele, men den måske største er den store fleksibilitet. En hammock må du nemlig slå op i alle danske statsskove. Det kan være en fantastisk oplevelse at sove i skoven og vågne op til morgendug, fuglekvidder og solens første stråler gennem bladene. Og når en god outdoor hammock både koster og vejer minimalt, så er det virkelig svært at få øje på en god grund til ikke at forkæle dig selv med denne unikke naturoplevelse.

Hængekøje-telt eller hængekøje med tarp

Ønsker du at drømme dig væk fra en kold og fugtig skovbund og i stedet opleve en høj komfort? Så er et hængekøje-telt et oplagt valg. Et hængekøje-telt kombinerer en solid og slidstærk hængekøje med en praktisk tarp. Et hængekøje-telt er en fantastisk all-round løsning for dig, der ønsker en høj komfort og er på udkig efter en kompakt alt-i-en løsning. Her er du i højere grad garderet mod vind og vejr, og designet er stadig super kompakt.

Hængekøje med myggenet

En anden praktisk hængekøje-variant er en hængekøje med myggenet. En hængekøje med myggenet er især praktisk om sommeren, eller når du anvender hængekøjen i tropiske omgivelser. Herhjemme er myggestik irriterende, men flåtbid kan være farlige. Og sover du i tropiske områder, så er en hængekøje med myggenet et godt værn mod malariamyg. En hængekøje med myggenet er stadig super kompakt og passer i bagagen til ethvert eventyr.

Køb udendørs hængekøje til gode priser i Friluftslageret

Uanset om du er på udkig efter en klassisk hængekøje, en hængekøje med myggenet eller et hængekøje-telt, så finder du med garanti den rette hængekøje i Friluftslageret. Vi forhandler hængekøjer fra de bedste brands til skarpe priser og er altid klar til at rådgive og vejlede dig. Se dig omkring i det flotte udvalg og vælg mellem hængekøjer fra Grand Canyon, Bushmen, Ticket to the Moon og andre gode brands. Vi ønsker god fornøjelse og en god nattesøvn.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?