Produktet er tilføjet kurven

Sandaler

Sandaler

Et par gode og velsiddende sandaler er svære at komme udenom til sommervandring eller til rejsen under varmere himmelstrøg.

Til vandring skal sandalerne give den fornødne støtte og retningsstabilitet, så du ikke bliver for træt i fødderne, ligesom stødabsorptionen og den generelle komfort selvfølgelig er vigtig. Og så gør det ikke noget, at sandalerne også tåler en tur i vandet og at de holder til mange kilometer og i mange år!

Vi har udvalgt markedets bedste sandaler, så i Friluftslageret finder du både praktiske og funktionelle sandaler til hverdag og til alle sommerturene under åben himmel.

Sandaler
Nyhed!
skarp pris

Columbia

Globetrot Sandal
DKK 448,00
Outlet
Spar 46%

Teva

ReFlip Women
DKK 214,00
DKK 399,-
Outlet
Spar 46%

Teva

Terra Fi Lite
DKK 484,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 46%

Teva

Olowahu Women
DKK 188,00
DKK 349,-
Outlet
Spar 46%

Teva

Terra Fi 5 Universal
DKK 538,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 46%

Teva

Tirra Women
DKK 431,00
DKK 799,-

Dame- og herresandaler fra de bedste outdoor brands

Elsker du også solskin og en frisk brise omkring tæerne? Så er vores udvalg af lækre outdoor sandaler lige noget for dig. Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og du drømmer måske allerede om de mange gode aktiviteter, som den varme årstid bringer. Med nogle solide outdoor sandaler er du klædt godt på til de fleste aktiviteter udenfor. Her på siden finder du outdoor sandaler fra de bedste brands til damer, herrer og børn, der vil give dig en god støtte og komfort, uanset om den står på vandreture, byferie eller strandhygge.

Vandresandaler til sommerens hikes

Drømmer du om en vandretur eller et sommer-hike, så er nogle gode vandresandaler næsten et must. I Friluftslageret forhandler vi markedets måske bedste vandresandaler fra Hoka, Teva og Keen. Særligt Keen sandalerne var revolutionerende, da de først kom frem, og introducerede en støtte, aflastning og beskyttelse, der mindede rigtig meget om en vandreskos, men med en sandals herlige frihed og ventilering. Vores sortiment af Keen vandresandaler er stort og byder på mange gode modeller til både damer, herrer og børn.

Flotte sandaler til strand, byferie og hverdag

Er du på udkig efter et lettere og mere luftigt alternativ til robuste vandresandaler, så kan du med fordel se nærmere på de mange gode sandaler og klipklappere fra Teva. Her finder du masser af lækre modeller, der vil give dig en fin stødabsorbering og komfort til ferien og hverdagens gøremål. Sandalerne er produceret i slidstærke og hurtigtørrende materialer og egner sig således perfekt til strandferie og hygge i sydens sol.

Køb trekking sandaler til damer og herrer i Friluftslageret

Bliv klar til sommerens eventyr, og giv dine fødder den rette støtte og komfort, så de kan bære dig til nye højder. Med vores store udvalg af sandaler til damer, herrer og børn er du dækket godt ind til ethvert behov. Vi har altid konkurrencedygtige priser på markedets bedste sandaler og klipklappere og sidder klar til at rådgive og vejlede dig inden dit køb. Se dig omkring her på siden og bestil sandaler og klipklappere til gode priser i Friluftslageret. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?