Produktet er tilføjet kurven

Benzin- & multibrændere

Benzin- & multibrændere

Ønsker du stor fleksibilitet og et praktisk design, næste gang du skal lave mad ude i det fri, så kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af benzin og multibrændere her på siden. Som ordet multibrænder antyder, er der tale om hybrider, der kan anvendes med forskellige slags brændstof. Det giver dig stor fleksibilitet med madlavning selv i krævende omgivelser.

En multibrænder består af en brændstofflaske og en flammekoger i et praktisk og let design. Med en vægt på helt ned til 300 gram kan brænderen let og hurtigt tages frem, når sulten melder sig, og igen pakkes ned i rygsækken, når måltidet er opspist. Se dig omkring i udvalget af multibrændere her på siden og find den helt rigtige model til netop dit behov.

Benzin- & multibrændere

Fordele ved benzin- og multifuelbrændere

Ønsker du at kunne lave mad ud i det fri, så har du behov for en god brænder, du kan stole på. Både benzinbrændere og multifuelbrændere er yderst populære blandt friluftsfolk, og begge typer brændere er særdeles effektive, selv under udfordrende forhold. Fordelen ved en multifuelbrænder er, at den kan anvendes med forskellige typer brændstof. Det kunne være petroleum, rensebenzin eller blyfri bilbrændstof. På denne måde har du altid mulighed for at få tændt brænderen med det brændstof, der er tilgængeligt, og som der passer bedst til situationen.

MSR multifuel brænder eller Trangia multifuel brænder?

Både Trangia og MSR er blandt de førende producenter af multifuelbrændere på markedet. I Friluftslageret bliver vi derfor også ofte spurgt om, hvilken brænder der er bedst. Det simple svar er, at begge producenter har brændere af højeste kvalitet, der vil leve op til de flestes krav. Trangias X2 brænder er fx en yderst populær model, der med fordel kan anvendes i kombination med Trangias store udvalg af tilbehør. Den er super kompakt og vejer kun 525 g. Det samme gør sig gældende for MSR XGK™ EX, der med sin vægt på 489 g er endnu lettere og alligevel byder på en effekt på hele 2.100 Watt. I sidste ende er det lidt smag og behag.

Brændstofflaske, vindskærme og andet tilbehør til brændere

I Friluftslageret har vi også praktiske brændstofflasker, vindskærme og andet tilbehør til brændere. Brændstofflaskerne er super lette og forsynet med en sikkerhedsventil, der gør dem simple og sikre at anvende. På denne måde kan du let dosere dit brændstofforbrug. 

Se hele udvalget af tilbehør til brændere her

Køb benzin- og multibrændere til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på benzin- og multibrændere, brændstofflasker og tilbehør. Bliv klar til at nyde et godt måltid mad eller en varm kop kaffe lige der, hvor det passer dig, og løft smagsoplevelserne ude i naturen til nye højder. Se dig omkring i udvalget af benzin-, multibrændere og tilbehør her på siden og bestil til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?