Produktet er tilføjet kurven

Korte ærmer

Korte ærmer

Er du på udkig efter kortærmede t-shirts i bløde, åndbare og behagelige materialer? Så se dig omkring i det store sortiment af lækre t-shirts til damer og herrer er på siden. I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af kortærmede t-shirts fra de bedste outdoor brands til gode priser. Sortimentet byder på mange moderigtige modeller med en god pasform og i slidstærke materialer, der er velegnet til både hverdag, sport og udeliv.

Hos os finder du udelukkende håndplukkede t-shirts fra de bedste sports- og friluftsbrands, herunder Haglöfs, Fjällräven, Aclima, Black Diamond, SmartWool og mange flere. Gå på opdagelse i det store sortiment og bliv klædt godt på til dine aktiviteter ude i det fri her på siden.

Korte ærmer
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

En kortærmet t-shirt til ethvert behov

Gode kortærmede t-shirts kan man aldrig få nok af. For uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så har du højst sandsynligt en kortærmet t-shirt på på daglig basis. I vores store sortiment af kortærmede t-shirts til damer og herrer finder du derfor også alt lige fra simple, ensfarvede t-shirts og hen til moderigtige modeller med print og motiver.

Åndbare, slidstærke materialer der kan holde til at blive brugt

Oftest vil du benytte en kortærmet t-shirt som basislag. Af samme grund er det også vigtigt med åndbare og svedtransporterende materialer, der føles godt på huden. I Friluftslageret har vi masser af t-shirts i den fineste bomuld, merinould såvel som åndbare syntetiske materialer. Alle vores t-shirts er skabt til sport og en aktiv livsstil ude i det fri og vil kunne holde til at blive brugt og vasket igen og igen. Du kan uden tvivl finde billigere discount t-shirts et andet sted, men i det lange løb betaler det sig altid at købe kvalitet, ikke mindst for din egen komfort.

Kortærmede poloshirts og t-shirts uden ærmer

Ønsker du et godt alternativ til en klassisk kortærmede t-shirt med rund hals? Så har vi også t-shirts med v-hals, kortærmede poloshirts samt t-shirt uden ærmer til damer og herrer. Med det store udvalg af forskellige designs, faconer og modeller er det let at skabe din helt egen stil og få tilpasset garderoben til dine aktiviteter ude i naturen. Du kan med fordel samle flere t-shirts på samme bestilling og få glæde af vores fri fragt ved bestillinger på over kr. 499,-

Køb kortærmede t-shirts af høj kvalitet til skarpe priser

Uanset om du er på udkig efter en kortærmet t-shirt fra Fjällräven, Haglöfs, SmartWool, Aclima eller et andet godt outdoor brand, så finder du det, du leder efter, i vores sortiment. Vi har altid konkurrencedygtige priser på t-shirts af høj kvalitet samt løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Se dig omkring i det store udvalg af kortærmede t-shirts med rund hals og v-hals samt poloshirts og t-shirts uden ærmer og bestil de rette modeller til dit behov.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?