Produktet er tilføjet kurven

Kopper & muggs

Kopper & muggs

Emaljekopper er super robuste og egner sig derfor perfekt til udelivet. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af flotte retro emaljekopper og -krus fra Gentlemen’s Hardware, Petromax og vores eget brand. Alle kopperne har et hyggeligt design med flotte motiver, der fuldender den gode stemning, når din kop kaffe eller te skal nydes med verdens bedste udsigt.

Se dig omkring i vores udvalg af retro emaljekopper og vælg den model, der passer bedst til netop din stil. Emalje er et stærkt materiale, der er sammensat af glas og rustfrit stål, og det betyder, at din nye yndlings kaffekop kan ledsage dig på utallige ture ud i det fri.

Kopper & muggs
skarp pris

Stabilotherm

Explorer Kop
DKK 98,00
skarp pris

Stabilotherm

Hevea Trækop
DKK 98,00
skarp pris

Gentlemen's Hardware

Happy Camper Stålkrus
DKK 88,00
skarp pris

Gentlemen's Hardware

Survival Guide Emaljekrus
DKK 127,00
skarp pris

Gentlemen's Hardware

Fish Emaljekrus
DKK 157,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Kopper og krus til det aktive udeliv

I Friluftslageret har vi masser af kopper, krus og camping service i et flot design og holdbare materialer. Så kan du altid nyde et glas vand eller en varm kop kaffe eller te med en flot æstetik og en høj komfort. Alle kopper og krus i vores sortiment er af høj kvalitet og velegnet til varme såvel som kolde drikkevarer. Vi har kopper og krus i forskellige størrelser samt med tryk og uden, så der er rig mulighed for at vælge en kaffekop, der er lige så unik som dig.

Stort udvalg af emaljekrus

Emaljekrus er en klassiker til camping og outdoor. Krusene giver dig et flot og hyggeligt retro udtryk med en yderst robust finish. I Friluftslageret har vi mange hyggelige modeller, der med garanti vil være et hit i oppakningen til dit næste friluftsluftseventyr. Bliv klar til hyggelige stunder med dig selv eller dem du holder af og vælg det eller de emaljekrus, der skal være med til at skabe hyggen på din hyggetur. I Friluftslageret forhandler vi udelukkende emaljekrus af høj kvalitet og fra gode brands som bl.a. Gentlemen’s Hardware og Petromax.

Skru op for hyggen ude i naturen

En god kop kaffe eller te smager bedst ude i det fri og omgivet af smuk natur. Uanset om du skal på fisketur, camping, vandretur, kanoferie eller noget helt andet, så vil de hyggelige kopper og krus i vores sortiment være med til at forsøde oplevelsen. Måske husker du selv de hyggelige Madam Blå camping kopper og emaljekrus fra din barndom? Med vores store udvalg af kopper og krus kan du genskabe den gode stemning og blive klar til sommerens eventyr. 

Køb outdoor kop til gode priser

Uanset om du vælger kopper eller krus i emalje, rustfrit stål eller fødevaregodkendt silikone, så kan du se frem til et gennemtænkt letvægtsdesign, der er skabt til turen. Se dig omkring i det store udvalg og bliv klar til at nyde varme og kolde drikkevarer med verdens bedste udsigt. I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på kopper og krus af høj kvalitet, men vi har også løbende skarpe tilbud. Vi ser frem til at modtage din bestilling.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?