Produktet er tilføjet kurven

Cykeltasker

Cykeltasker

Uanset om du skal på vandre-, cykeltur eller bjergbestigning, så har du behov for at kunne transportere din bagage så let og komfortabelt som muligt. Her på siden finder du et stort udvalg af cykel- og rejsetasker i en kvalitet og et design, der gør dem velegnet til et aktivt udeliv lige så vel som til familieferier og forretningsrejser. Se dig omkring i vores udvalg af trolleys, duffelbags, cykeltasker og transportkasser og find den rigtige model til dit behov.

Fælles for alle taskerne i vores sortiment er, at de er nøje udvalgte og kombinerer robuste materialer med en høj slidstyrke med et komfortabelt og kompakt design. Se dig omkring og vælg mellem tasker fra Vaude, Nordisk, Fjällräven, Haglöfs og andre gode outdoor brands.

Cykeltasker
Nyhed!
skarp pris

Ortlieb

Back-Roller Core
DKK 500,00
Nyhed!
skarp pris

Ortlieb

Fork-Pack 4.1L
DKK 433,00
Outlet
Spar 40%

Ortlieb

Fork-Pack Plus 4.1L
DKK 287,00
DKK 479,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Cykeltasker

En cykelferie med familien kan være en fantastisk måde at opleve den danske natur på. Men for at turen bliver en succes, er det vigtigt, at familiens tøj og udstyr ligger et sikkert og tørt sted. I Friluftslageret forhandler vi cykeltasker i alle størrelser og prisklasser og til både styr, stel, sadel og bagagebærer. Vi har også passende monteringssæt og andet tilbehør til cykeltasker.

Se dig omkring i det store udvalg og blive klar til cykelferien med udstyr af høj kvalitet. 

Forskellige cykeltasker til forskellige behov

I vores sortiment finder du kort sagt cykeltasker til ethvert behov. Cykler du blot nogle få timer ad gangen, så kan det være rart med en lille cykeltaske til sadlen eller styret med plads til pung, mobiltelefon, og hvad du ellers måtte have behov for på turen. Skal du derimod afsted i flere dage, så er nogle vandtætte cykeltasker til bag- eller frontbagagebærer det helt rigtige. Det kunne fx være den super populære Ortlieb Gravel-Pack, Sport-Roller Classic eller Bike-Packer Classic. Mulighederne er mange, og med garanti findes der en god taske til dig.

Køb cykeltaske til gode priser

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på cykeltasker fra de bedste brands på markedet, men vi har også løbende skarpe priser på udvalgte modeller. Se dig omkring her på siden og vælg den eller de rette cykeltasker til dit store eller lille landevejs-eventyr, og nyd turen med et praktisk, vandtæt og gennemtænkt design. Vi ser frem til din bestilling. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?