Produktet er tilføjet kurven

Øvrige toppe

Øvrige toppe

En lækker top er et dejligt og sommeragtigt alternativ til en t-shirt eller en kjole. En top giver dig et let og luftigt feminint udtryk og er samtidig behagelig at have på, når det er varmt. I vores store sortiment af toppe til damer finder du alt lige fra klassiske tanktops og hen til flotte sportstoppe samt ærmeløse t-shirts af høj kvalitet. Vi har toppe til damer i alle faconer og størrelser, og de fleste modeller fås også i forskellige farver. På denne måde kan du altid skabe din helt unikke stil og blive klædt godt på til netop dine aktiviteter ude i naturen.

Øvrige toppe

Dametoppe uden ærmer til damer med stil

Et aktivt udeliv og en god og feminin stil kan sagtens gå hånd i hånd. Mange outdoor brands har derfor også specialiseret sig i at skabe tøj med en høj slidstyrke og svedtransporterende materialer, der giver dig en høj komfort og samtidig ser hamrende godt ud. I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukkede brands, som vi kender og stoler 100% på. I vores udvalg af flotte toppe til kvinder finder du bl.a. modeller fra Haglöfs, SmartWool, Montane og Aclima.

Vi har masser af toppe til kvinder i det fineste bomuld samt åndbare syntetiske materialer, der er skabt til at blive brugt og vasket igen og igen. Se dig omkring i det store udvalg og køb toppe til kvinder af høj kvalitet, der vil understøtte den gode oplevelse ude i naturen.

Køb flotte toppe til kvinder til skarpe priser

Selvom kvaliteten er høj, så er vores priser altid konkurrencedygtige. Og ofte vil du hos os finde flotte toppe til kvinder til langt under den vejledende pris. Bliv klar til sommer, sol og eventyr og skru op for komforten og de gode materialer på turen. Alt tøj og udstyr i vores sortiment er håndplukket og skabt til at blive brugt på selv udfordrende ekspeditioner ude i det fri. Med nogle lækre og feminine toppe af høj kvalitet er du altid klædt godt på.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?