Produktet er tilføjet kurven

Vandrestave

Vandrestave

Er du på udkig efter et par gode vandrestave til trekking, ekspeditioner eller en tur i skoven, så kan du med fordel se dig omkring i vores store udvalg her på siden. I Friluftslageret finder du alt i vandrestave til gode priser. Vi har sammenklappelige vandrestave og vandrestave, der kan skubbes sammen og fastgøres på rygsækken. Og vi forhandler et stort udvalg af håndplukkede vandrestave fra amerikanske Black Diamond, der er blandt de bedste på markedet. Se dig omkring her på siden og bliv klædt godt på til vandreturen i Friluftslageret.

Vandrestave

Derfor har du brug for vandrestave!

En lang vandretur udgør altid en belastning for kroppen. Særligt i ujævnt og udfordrende terræn bruger du hele tiden fødder, ben og hofter til at justere kroppen og vægtfordelingen. Derfor bliver kroppen også hurtigere træt, og risikoen for skader stiger.

Med et sæt vandrestave i hænderne flytter du en del af belastningen og vægten op i overkroppen og aktiverer de store muskelgrupper i skuldre, ryg og brystkasse. På denne måde opnår du en mere ligelig fordeling af vægten og aflaster ben, hofter og fødder.

Lette vandrestave med mange funktioner

Det er klart, at et sæt vandrestave tilføjer lidt ekstra vægt til din oppakning, men skal du vandre langt, så er det uden tvivl besværet værd. I sidste ende vejer et par moderne vandrestave typisk mindre end en lille flaske vand. Og når vandrestavene nu kan gøres fast udenpå din vandrerygsæk, så sparer du hverken meget på vægt eller pakkevolumen ved at lade dem blive hjemme. Og i nødsituationer kan du også benytte vandrestavene i kombination med en tarp til at bygge et hurtigt shelter eller til at stabilisere et brækket ben. På denne måde kan et par gode vandrestave være anvendelige i mange situationer og giver dig ekstra sikkerhed.

Køb vandrestave til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid et stort udvalg af vandrestave til konkurrencedygtige priser, men vi har også løbende ekstra gode tilbud på udvalgte modeller. Uanset om du ønsker teleskopiske vandrestave eller foldbare vandrestave, så finder du hos os en god og robust model med en lav vægt. Er du i tvivl om, hvilke vandrestave du skal vælge, så kontakt vores outdoor eksperter og få rådgivning og vejledning inden dit køb. Vi ønsker god fornøjelse med vores udvalg af vandrestave og håber, at du finder den perfekte model til netop dit behov.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?