Produktet er tilføjet kurven

Outdoor T-shirts

Outdoor T-shirts

Er du til sport, træning og aktivt udeliv, så er nogle gode t-shirts, poloshirts eller toppe en investering, som du med sikkerhed vil blive glad for. For er der én beklædningsdel, du stort set altid har på, så er det netop t-shirten i en af dens mange variationer. Se dig omkring i vores sortiment af robuste t shirts, velegnet som let påklædning og som åndbart basislag.

Alle t-shirts i vores sortiment er nøje udvalg fra nogle af de bedste outdoor brands, som forbinder de mest isolerende og åndbare materialer med et lækkert design. Vi har t-shirts fra bl.a. Aclima, Fjällräven, Haglöfs, SmartWool og mange andre gode mærker.

Outdoor T-shirts
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Groa SS Tee
DKK 584,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Groa SS Tee Women
DKK 584,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Torre SS Tee
DKK 467,00
Nyhed!
skarp pris

Fjällräven

Abisko Day Hike SS
DKK 388,00
Nyhed!
skarp pris

Haglöfs

Ridge Tee
DKK 375,00
Nyhed!
skarp pris

Haglöfs

Träd Tee Print
DKK 297,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for t-shirts og toppe til damer og herrer

Er du på udkig efter lækre t-shirts og toppe af høj kvalitet til dine outdoor aktiviteter? Så se dig omkring i udvalget af t-shirts og toppe her på siden og bliv klædt godt på til dit næste eventyr. I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af outdoor t-shirts og toppe til damer og herrer i et flot og moderigtigt design og med en god pasform. Vi har t-shirts og toppe i alle størrelser, og de fleste modeller fås også i forskellige farver, så du altid kan vælge lige netop den model, der passer bedst til din smag og stil. Se dig omkring og lad dig inspirere.

Outdoor t-shirts og toppe i slidstærke og åndbare materialer

Vores t-shirts og toppe er skabt til vildmarken. Uanset om du skal vandre, ro i kajak eller på bjergekspedition, så har du behov for et åndbart og slidstærkt basislag, der giver huden mulighed for at ånde og komme af med fugt, sved og varme. Alle t-shirts og toppe i vores udvalg er håndplukket for at give dig den bedst mulige komfort til dine højpulsaktiviteter.

Når det er sagt, kan du selvfølgelig også få glæde af vores lækre outdoor t-shirts og toppe i hverdagen. Med et sporty og moderigtigt design er det let at integrere beklædningsdelene i din øvrige garderobe og skabe et flot og gennemført og samtidig personligt look.

T-shirts og poloshirts med lange og korte ærmer

I vores sortiment af flotte t-shirts og poloshirts finder du modeller med både lange og korte ærmer. En poloshirt er et godt alternativ til en t-shirt og giver dig et tjekket, men sporty look. Poloshirts er velegnet til både sport, arbejde og fritid og er garant for en klassisk god stil. Poloer kan benyttes både knappet og åbne og ser også flot ud i kombination med en god sweater. I vores udvalg af poloshirts finder du mange flotte modeller i kvalitets bomuld.

Køb outdoor t-shirts og toppe til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på t-shirts og toppe af høj kvalitet. Vælg mellem mange gode modeller fra de bedste outdoor brands, herunder Fjällräven, SmartWool, Black Diamond og mange flere. Hos os finder du kun t-shirts og toppe af høj kvalitet, der med garanti vil kunne stå distancen selv under udfordrende forhold. Se dig omkring i udvalget af outdoor t-shirts og toppe til damer og herrer og køb dit outdoor tøj til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?