Produktet er tilføjet kurven

Hængekøjer

Hængekøjer

Oplev luksuriøs afslapning med vores udvalg af lækre hængekøjer til udendørs eventyr. Uanset om du drømmer om overnatning i skoven eller hyggestunder i haven, har Friluftslageret nøje udvalgt hængekøjer fra top outdoor brands som Ticket to the Moon, Grand Canyon, Robens, og Sea to Summit.

Vores sortiment inkluderer hængekøjer med myggenet, ideelle til overnatning i naturen uden ubudne gæster.

Vælg mellem enkelt eller dobbelt hængekøjer i vores omfattende udvalg. Uanset om du er en eventyrlysten soloentusiast, et kærestepar eller en børnefamilie, har vi den perfekte hængekøje til dine behov.

Få høj kvalitet, komfort og konkurrencedygtige priser med vores udvalg af hængekøjer og tilbehør. Gør dit udendørs ophold uforglemmeligt med Friluftslagerets førsteklasses udvalg.

Hængekøjer
skarp pris

Ticket to the Moon

Original Pro Hængekøje
DKK 888,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Lækre hængekøjer til outdoor

Med en hængekøje er du altid klar til at slå lejr op og overnatte ude i skoven eller et andet sted ude i det fri. Alt hvad du behøver er to træer og eller andre fixpunkter til at fastgøre hængekøjen, og du er klar til at få et velfortjent hvil og lade op til nye aktiviteter og udfordringer. Hængekøjer er super populære blandt friluftsentusiaster og fås i et hav af forskellige designs. I Friluftslageret forhandler vi kun udvalgte hængekøjer fra de bedste outdoor brands, herunder Ticket to the Moon, Grand Canyon, Robens og Sea to Summit.

En hængekøje til haven og turen

Hængekøjer indbyder til afslapning og livsnydelse. Af samme grund er de ikke kun populære i vildmarken, men også som en hyggelig tilføjelse til haven. En hængekøje til haven giver dig et frirum i hverdagen, uanset om du nyder hængekøjen med en god bog eller lukkede øjne.

Hængekøjer med myggenet

Det er skønt at overnatte ude i det fri, men udsættes du for insektangreb om myggestik, så kan det hurtigt sætte en dæmper på den gode oplevelse. Heldigvis findes der masser af lækre hængekøjer med myggenet. En hængekøje med myggenet et det oplagte valg for den krævende friluftsentusiast og giver dig mulighed for at overnatte stort set hvor som helst. Og overnatter du i tropiske omgivelser, så er er en hængekøje med myggenet et must.

Vi har også hængekøjer med myggenet og tarp, fx det lækre Trace Ultimate Hammock Set fra Robens.

Enkelt eller dobbelt hængekøje?

I vores store sortiment finder du enkelte såvel som dobbelte hængekøjer. En dobbelt hængekøje er super hyggelig, uanset om den benyttes derhjemme eller ude i det fri og giver dig mulighed for at komme tæt på dem, du holder af. En dobbelt hængekøje er et godt valg til børnefamilien, kæresteparret eller dig, der bare ønsker en hængekøje med ekstra plads. 

Køb hængekøjer til udendørs eventyr i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi masser af lækre hængekøjer til udendørs eventyr. Alle hængekøjer i vores sortiment er af den højeste kvalitet og giver dig den bedst mulige komfort, når du overnatter ude i naturen. De fleste hængekøjer leveres med stropper og karabiner og er direkte klar til at blive sat op. En kompakt pakkevolumen, slidstærke materialer og et gennemtænkt design; det er, hvad der kendetegner hængekøjerne her på siden.  

Se dig omkring i det store udvalg og køb hængekøjer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?