Produktet er tilføjet kurven

Trolleys

Trolleys

Rejser du ofte med fly, så ved du, hvor praktisk en god trolley kan være. Men flytrafik og forretningsrejser er langt fra det eneste område, hvor en smart trolley giver rigtig god mening. I vores sortiment af rejsetasker på hjul her på siden finder du med sikkerhed en smart, robust transporttaske til netop dit transportbehov og din foretrukne friluftsaktivitet.

Nordisk, Tatonka eller Gregory? I Friluftslageret har vi trolleys i forskellige størrelser og prisklasser, men alle vores modeller er håndplukkede blandt de førende outdoor brands.

Se dig omkring og bestil den perfekte trolley til netop dit behov her på siden.

Trolleys

Flotte trolleys til store og små rejser

Er du på udkig efter en god trolley til forretningsrejser og weekendture eller til at transportere dit grej og udstyr? Så se dig omkring i det store udvalg af hard- og softcase trolleys af høj kvalitet her på siden. I Friluftslageret forhandler vi alt lige fra store trolleys og barrel rollers og hen til små trolleys, der med garanti kan medtages som håndbagage på din næste ferie eller forretningsrejse. Se dig omkring i det store udvalg og bestil din favorit.

Håndbagage trolleys med overraskende god plads

Rejser du meget med fly, så er en god trolley et must. Ofte vil du skulle gå langt i lufthavnen, fra check-in, igennem security og hen til din gate. Her er en trolley det oplagte valg, idet den let kan rulles, og du således ikke bruger kræfter på at bære din bagage. Vi har forskellige trolleys i IATA-regulativets dimensioner, og det betyder at de kan medtages som håndbagage hos alle flyselskaber. Se dig omkring og find den rette håndbagage trolley her på siden.

Barrel rollers til transport af grej

Barrel bags er slidstærke og yderst praktiske tasker til transport af grej, og vælger du en taske med hjul, så er komforten og ergonomien også uovertruffen. I Friluftslageret forhandler vi nogle fremragende barrel rollers i yderst robuste materialer og med et gennemtænkt design fra tyske Tatonka. Tatonka er kendt for at fremstille nogle af de bedste rygsække på markedet, og en Tatonka barrel bag er det sikre valg for selv den mest kræsne friluftsentusiast.

Køb trolley kuffert til gode priser i Friluftslageret

Med en god trolley kuffert er du klædt godt på til din næste rejse, uanset om du skal på byferie, forretningsrejse eller transportere dit klatreudstyr til den nærmeste klippevæg. Se dig omkring i det store udvalg og køb din trolley kuffert til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?