Produktet er tilføjet kurven

Spisegrej

Spisegrej

Ønsker du at nyde mad og drikke ude i det fri, så har du behov for service, der er let og ukompliceret at have med. I vores sortiment af service til udendørs brug finder du alt, hvad du behøver til dit kommende eventyr. Lige fra bestik og hen til tallerkener, skåle, kopper og drikkedunke i robuste materialer, der er lette at rengøre og kan holde til at blive brugt.

I Friluftslageret forhandler vi kun outdoor grej fra de førende brands på markedet. Du kan således være sikker på, at du får en kvalitet, der vil kunne ledsage dig på mange eventyr.

Se dig omkring og find det rigtige service til turen her på siden.

Spisegrej
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Picnic Cutlery Set
DKK 278,00
Nyhed!
skarp pris

Light My Fire

Bowl´n Lid
DKK 94,00
skarp pris

Stabilotherm

Hevea Bowl
DKK 198,00
skarp pris

Stabilotherm

Hevea Plate
DKK 98,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Letvægts campingservice

Uanset om du skal afsted på camping, vandring eller ekspedition, så har du behov for letvægts campingservice af høj kvalitet. I vores sortiment af spisegrej finder du campingservice til ethvert behov og fra de bedste producenter på markedet. Lige fra bestik over flade og dybe tallerkener og hen til hele servicesæt til turen. Se dig omkring i det store sortiment og bliv klar til store outdoor oplevelser med campingservice af høj kvalitet.

Campingbestik i plastik, træ og metal

Er du på udkig efter campingbestik, så har du hos os mange muligheder. Vi forhandler campingbestik i både plastik, træ og metal, så der er noget for enhver smag og ethvert budget. Med et smart Cutlery set i 100% BPA- og BPS-frit polycarbonat (bestående af kniv, gaffel og ske på en udstyrskarabin) har du altid styr på dit bestik og kan nyde både fast og flydende kost på turen. Ønsker du at investere i mere solidt campingbestik, så kan du med fordel se nærmere på det flotte og stærke titaniumsbestik fra Robens, Toaks eller Light My Fire.

Servicesæt til vildmarken

Med et servicesæt får du en kop samt bade dyb og flad tallerken i et matchende design, der er let at stable og transportere. Et servicesæt er et flot og pladsbesparende valg, som du vil kunne få glæde af på mange ture i det fri. I Friluftslageret forhandler vi flotte servicesæt fra Robens, der udgør den perfekte pendant til det lille stormkøkken. Vi har også den ikoniske Madam Blå-serie fra Nordisk med både dybe og flade tallerkener, der sælges enkeltvis. 

Køb outdoor og spejder spisegrej af høj kvalitet i Friluftslageret

I Friluftslageret forhandler vi udelukkende håndplukket outdoor og spejder spisegrej af høj kvalitet. Vi har altid gode priser på udvalgte brands såsom Robens, Light My Fire, Nordisk, Petromax og Sea to Summit, men har også løbende skarpe tilbud på udvalgte modeller. Lad dig inspirere af det store udvalg af spejder spisegrej og bliv klar til eventyret i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?