Produktet er tilføjet kurven

Undertøj af høj kvalitet er måske ikke det første, du tænker på, når du skal ud og investere i god påklædning til livet ude i det fri, men faktisk har undertøjet stor indflydelse på din komfort. For det er netop undertøjet, der er i direkte kontakt med din hud.

I vores sortiment af undertøj til mænd finder du undertrøjer og underbukser i åndbare og super behagelige materialer, der føles behagelige mod huden og har gode svedtransporterende egenskaber. Se dig omkring i det store udvalg af undertøj fra SmartWool, Aclima, Montane og andre gode brands og bliv klar til dit næste eventyr. En god komfort starter indefra.

Undertøj
Outlet
Spar 43%

Aclima

LightWool Classic Tee
DKK 341,00
DKK 599,-
Outlet
Spar 44%

Aclima

LightWool Undershirt Tee
DKK 363,00
DKK 649,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Undertøj til alle aktiviteter ude i det fri

I Friluftslageret har vi et stort udvalg af undertøj til diverse outdoor aktiviteter. Vi har kort- og langærmede undertrøjer, lange underbukser, boxershorts og t-shirts i forskellige farver, størrelser og faconer, og der er både undertøj til passive og aktive outdoor aktiviteter. Alt undertøj i vores sortiment er nøje udvalgt for at give dig den bedste komfort på dine eventyr.

Skiundertøj til mænd i merinould

Har du behov for at holde varmen selv ved hårde minusgrader, så er noget godt skiundertøj i blødt og lækkert merinould en tilføjelse til garderoben, som du med garanti vil blive glad for. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af skiundertøj i merinould til mænd, som vil give dig en høj komfort takket være de isolerende, varmeregulerende og åndbare materialer, der samtidig føles super behagelige mod huden.

Gode tilbud på undertøj til mænd

Men selvom kvaliteten er høj, så er der altså ingen grund til at betale overpriser, når du handler undertøj fra de førende brands. Vores priser på mærker som Klättermusen, Aclima og SmartWool er altid konkurrencedygtige, og ofte har vi også ekstra skarpe tilbud på undertøj til mænd. Hold løbende øje med siden her og køb dit undertøj, når priserne er i bund.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?