Produktet er tilføjet kurven

Mellemlag

Mellemlag

Uanset om du vælger en trøje, t-shirt eller skjorte - alle produkterne i vores udvalg af mellemlag til mænd har en god isoleringsevne, komfort og åndbarhed til fælles. På denne måde isoleres den stillestående luft, samtidig med at fugten ledes væk fra kroppen. Et åndbart mellemlag er kort sagt med til at garantere en god komfort og isolering på turen.

I vores udvalg af mellemlag til mænd finder du udelukkende håndplukkede trøjer, t-shirts og skjorter i de bedste materialer og fra de bedste brands på markedet - fx Montane, Klättermusen, Haglöfs, Fjällräven og Didriksons. Bestil dit mellemlag af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret.

Mellemlag
Outlet
Spar 45%

Haglöfs

Betula Hood
DKK 599,00
DKK 1.099,-
Outlet
Spar 41%

Klättermusen

Hödur Hooded Zip
DKK 999,00
DKK 1.699,-
Outlet
Spar 45%

Montane

Chonos Fleece Jacket
DKK 498,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 42%

Fuza Wool

Dane Sweater Round Neck
DKK 699,00
DKK 1.199,-
Outlet
Spar 42%

Fuza Wool

Nyhavn Sweater Round Neck
DKK 699,00
DKK 1.199,-
Outlet
Spar 50%

Didriksons

Bror Full-Zip Jacket
DKK 399,00
DKK 799,-
Outlet
Spar 45%

Ulvang

Eio Sweater
DKK 549,00
DKK 999,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Outdoor trøjer og sweatre i de varmeste og lækreste materialer

Når vi taler isolerende mellemlag, så kommer du langt med en af de lækre outdoor trøjer her på siden. Fordelen ved en god trøje er, at den kan benyttes som mellemlag på turen, men også som moderigtig trøje i hverdagen og til dine fritidsaktiviteter. Mulighederne er kort sagt uendelige, og ofte er designet så lækkert, at folk vælger trøjerne udelukkende på grund af den gode stil. Men selvfølgelig kan trøjerne meget mere end bare at se godt ud.

Der er masser af funktionalitet, research og erfaring bag hver én af outdoor trøjerne i vores sortiment, og det er tydeligt at tage og mærke og føle på, når du har trøjerne på. 

Meget mere end bare outdoor uldtrøjer

Mange mennesker forbinder stadig mellemlaget med klassiske uldtrøjer, men et funktionelt mellemlag er meget mere end det. I Friluftslageret forhandler vi masser af mellemlag i forskellige materialer, heriblandt trøjer, sweatre og t-shirts i merinould og fleece, som er fantastiske materialer til outdoor brug. Vi har også et stort udvalg af klassiske outdoor skjorter til mænd fra fx Fjällräven, Lundhags, Haglöfs, Black Diamond, Smartwool og andre gode brands.

Skru op for komforten ude i det fri med funktionelt mellemlag af høj kvalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?