Produktet er tilføjet kurven

Mellemlag

Mellemlag

Uanset om du vælger en trøje, t-shirt eller skjorte - alle produkterne i vores udvalg af mellemlag til mænd har en god isoleringsevne, komfort og åndbarhed til fælles. På denne måde isoleres den stillestående luft, samtidig med at fugten ledes væk fra kroppen. Et åndbart mellemlag er kort sagt med til at garantere en god komfort og isolering på turen.

I vores udvalg af mellemlag til mænd finder du udelukkende håndplukkede trøjer, t-shirts og skjorter i de bedste materialer og fra de bedste brands på markedet - fx Montane, Klättermusen, Haglöfs, Fjällräven og Didriksons. Bestil dit mellemlag af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret.

Mellemlag
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Syn LS Shirt
DKK 1.013,00
Nyhed!
skarp pris

Didriksons

Phoenix Halfzip
DKK 548,00
Nyhed!
skarp pris

Fjällräven

Keb Fleece Hoodie
DKK 1.557,00
Outlet
Spar 45%

Haglöfs

ROC Flash Mid Hood
DKK 547,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 45%

SmartWool

Intraknit Merino Tech 1/2 Zip Hoodie
DKK 741,00
DKK 1.349,-
Outlet
Spar 45%

SmartWool

SmartLoft Jacket
DKK 824,00
DKK 1.499,-
Outlet
Spar 47%

Klättermusen

Sigyn Half Zip Sweater
DKK 714,00
DKK 1.349,-
Outlet
Spar 44%

Klättermusen

Hödur Zip Jacket
DKK 987,00
DKK 1.749,-
Outlet
Spar 39%

Fuza Wool

Arn Cardigan
DKK 854,00
DKK 1.399,-
Outlet
Spar 39%

Fuza Wool

Halfdan Sweater
DKK 792,00
DKK 1.299,-
Outlet
Spar 45%

Montane

Protium XT Hoodie
DKK 714,00
DKK 1.299,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Outdoor trøjer og sweatre i de varmeste og lækreste materialer

Når vi taler isolerende mellemlag, så kommer du langt med en af de lækre outdoor trøjer her på siden. Fordelen ved en god trøje er, at den kan benyttes som mellemlag på turen, men også som moderigtig trøje i hverdagen og til dine fritidsaktiviteter. Mulighederne er kort sagt uendelige, og ofte er designet så lækkert, at folk vælger trøjerne udelukkende på grund af den gode stil. Men selvfølgelig kan trøjerne meget mere end bare at se godt ud.

Der er masser af funktionalitet, research og erfaring bag hver én af outdoor trøjerne i vores sortiment, og det er tydeligt at tage og mærke og føle på, når du har trøjerne på. 

Meget mere end bare outdoor uldtrøjer

Mange mennesker forbinder stadig mellemlaget med klassiske uldtrøjer, men et funktionelt mellemlag er meget mere end det. I Friluftslageret forhandler vi masser af mellemlag i forskellige materialer, heriblandt trøjer, sweatre og t-shirts i merinould og fleece, som er fantastiske materialer til outdoor brug. Vi har også et stort udvalg af klassiske outdoor skjorter til mænd fra fx Fjällräven, Lundhags, Haglöfs, Black Diamond, Smartwool og andre gode brands.

Skru op for komforten ude i det fri med funktionelt mellemlag af høj kvalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?