Produktet er tilføjet kurven

Beklædning med fyld af dun eller kunstfiber er meget populær. Og det skyldes dels, at dunjakken eller fibervesten er enormt behagelig at have på, da den er meget let og samtidig giver rigtig meget varme i forhold til vægten, men også, at anvendelsesområdet er meget stort. For en dunjakke eller fiberjakke kan selvfølgelig bruges alene, når forholdene tillader det, men også som det isolerende mellemlag under en helt vandtæt jakke.

Og så hverken fylder eller vejer de meget at have med i rygsækken, når man lige skal kunne trække noget varmt over sig, sommer såvel som vinter.

I Friluftslageret finder du alle typer af dunjakker, dunveste, fiberjakker, skaljakker og fiberveste til brug under alle forhold.

Jakker & veste
Outlet
Spar 37%

Haglöfs

Gondol Insulated Jacket
DKK 1.393,00
DKK 2.199,-
Outlet
Spar 45%

SmartWool

SmartLoft Vest Women
DKK 658,00
DKK 1.199,-
Outlet
Spar 51%

Haglöfs

Mimic Silver Hood
DKK 642,00
DKK 1.299,-
Outlet
Spar 48%

Haglöfs

Spire Mimic Vest
DKK 776,00
DKK 1.499,-
Outlet
Spar 50%

Didriksons

Frida Parka VII Women
DKK 897,00
DKK 1.799,-
Outlet
Spar 52%

Didriksons

Leya Parka Long Women
DKK 1.288,00
DKK 2.699,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Mani Down Coat Women
DKK 1.992,00
DKK 3.699,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Reese Hardshell Down Jacket
DKK 1.634,00
DKK 2.999,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Iceline Ridge Jacket
DKK 1.078,00
DKK 2.199,-
skarp pris

Fjällräven

Nuuk Lite Parka
DKK 2.997,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Dunjakker og fiberjakker til ethvert behov

En høj komfort og isolerende materialer er noget af det vigtigste overhovedet, når du færdes ude i det fri i længere tid ad gangen. Og når en fremragende isoleringsevne kan kombineres med en lav vægt og pakkevolumen - ja, så går tingene for alvor op i en højere enhed.

Netop kombinationen af vægt, volumen og isoleringsevne er, hvad der gør dun- og fiberbeklædning så populær blandt friluftsentusiaster i hele verden. I vores store sortiment finder du alt lige fra lette dunveste og hen til de varmeste og mest isolerende dunjakker på markedet. Vi forhandler lette fiberjakker til vandre- og fjeldture såvel som de mest tekniske dun- og fiberjakker på markedet, der er velegnet til selv de hårdeste vinterekspeditioner.

Derfor skal du vælge en af de dyrere dunjakker

Dun har en fantastisk evne til at binde og dermed også isolere luft. Isoleringsevnen svinger dog fra model til model og i forhold til, hvilke dun og fibre der anvendes. Isoleringsevnen afhænger af dunmængden og dunfyldets fyldkraft, der også kaldes for FillPower. Og det er en værdi, der er vigtig at holde øje med, når du skal ud og investere i en god dunjakke. Isoleringsevnen falder dog drastisk, hvis fyldet i dunjakken går hen og bliver fugtigt. Af samme grund anbefaler vi også altid, at du vælger dunjakker og -veste i meget vandresistente materialer, da det er med til at sikre den bedste funktionalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?