Produktet er tilføjet kurven

Beklædning med fyld af dun eller kunstfiber er meget populær. Og det skyldes dels, at dunjakken eller fibervesten er enormt behagelig at have på, da den er meget let og samtidig giver rigtig meget varme i forhold til vægten, men også, at anvendelsesområdet er meget stort. For en dunjakke eller fiberjakke kan selvfølgelig bruges alene, når forholdene tillader det, men også som det isolerende mellemlag under en helt vandtæt jakke.

Og så hverken fylder eller vejer de meget at have med i rygsækken, når man lige skal kunne trække noget varmt over sig, sommer såvel som vinter.

I Friluftslageret finder du alle typer af dunjakker, dunveste, fiberjakker, skaljakker og fiberveste til brug under alle forhold.

Jakker & veste
Nyhed!
skarp pris

Haglöfs

Spire Mimic Vest
DKK 968,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Bestla Anorak
DKK 1.874,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Draupner Jacket Women
DKK 3.937,00
Nyhed!
skarp pris

Y by Nordisk

Mani Down Coat Women
DKK 2.743,00
Nyhed!
skarp pris

Didriksons

Stefan Jacket
DKK 1.186,00
Nyhed!
skarp pris

Montane

Respond Hoodie
DKK 1.196,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Dunjakker og fiberjakker til ethvert behov

En høj komfort og isolerende materialer er noget af det vigtigste overhovedet, når du færdes ude i det fri i længere tid ad gangen. Og når en fremragende isoleringsevne kan kombineres med en lav vægt og pakkevolumen - ja, så går tingene for alvor op i en højere enhed.

Netop kombinationen af vægt, volumen og isoleringsevne er, hvad der gør dun- og fiberbeklædning så populær blandt friluftsentusiaster i hele verden. I vores store sortiment finder du alt lige fra lette dunveste og hen til de varmeste og mest isolerende dunjakker på markedet. Vi forhandler lette fiberjakker til vandre- og fjeldture såvel som de mest tekniske dun- og fiberjakker på markedet, der er velegnet til selv de hårdeste vinterekspeditioner.

Derfor skal du vælge en af de dyrere dunjakker

Dun har en fantastisk evne til at binde og dermed også isolere luft. Isoleringsevnen svinger dog fra model til model og i forhold til, hvilke dun og fibre der anvendes. Isoleringsevnen afhænger af dunmængden og dunfyldets fyldkraft, der også kaldes for FillPower. Og det er en værdi, der er vigtig at holde øje med, når du skal ud og investere i en god dunjakke. Isoleringsevnen falder dog drastisk, hvis fyldet i dunjakken går hen og bliver fugtigt. Af samme grund anbefaler vi også altid, at du vælger dunjakker og -veste i meget vandresistente materialer, da det er med til at sikre den bedste funktionalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?