Produktet er tilføjet kurven

Lagen- & overtræksposer

Lagen- & overtræksposer

Ønsker du at øge komforten og anvendeligheden af dit sovegrej på dit kommende eventyr ude i det fri, så kan du med fordel se dig omkring i vores udvalg af lagenposer og overtræksposer her på siden. Du har valget mellem gode modeller fra bl.a. Sea to Summit, Cocoon, Carinthia og Helsport.

Vores håndplukkede soveposeovertræk åbner op for nye oplevelser i naturen, idet de også lader dig anvende din sommersovepose i de koldere måneder. Kombiner overtræksposen med en god lagenpose, og du vil kunne vinke farvel til svedige liggeunderlag og se frem til en behagelig nattesøvn. Se dig omkring her på siden og saml alt dit sovegrej på én bestilling.

Lagen- & overtræksposer
Nyhed!
skarp pris

Helsport

Mosquito Mesh Cover
DKK 223,00
Nyhed!
skarp pris

Helsport

Nordmarka Fjellduk
DKK 596,00
Outlet
Spar 41%

Sea to Summit

Glow GwI Quilt Long
DKK 973,00
DKK 1.649,-
Outlet
Spar 41%

Sea to Summit

Glow GwI Quilt Regular
DKK 855,00
DKK 1.449,-
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Cover L/XL
DKK 1.006,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Cover S/M
DKK 923,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Feet
DKK 418,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Legs L/XL
DKK 598,00
skarp pris

Y by Nordisk

Cosy Legs S/M
DKK 598,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Lagenposer og overtræksposer til ethvert behov

I kategorien lagenposer og overtræksposer finder du mange spændende og multifunktionelle produkter. Med en lagenpose og/eller et soveposeovertræk får du maksimalt udbytte af dit sovegrej og kan let tilpasse det til dine omgivelser. I vores sortiment af lagenposer og overtræksposer finder du kun håndplukkede modeller, der kombinerer en høj slidstyrke og et gennemtænkt, kompakt design. Vi ønsker god fornøjelse her på siden.

Lagenposer til sommerens og vinterens eventyr

En god lagenpose er praktisk tilbehør til både sommer og vinter og kan med fordel tages med på turen både herhjemme og i udlandet. Der findes utallige situationer, hvor en lagenpose er god at have ved hånden. Det kunne fx være som let sovepose på backpacking turen eller som indvendig sovepose, når du overnatter ude i det fri og ønsker at minimere slitage på din dyre dunsovepose. Med en lagenpose i bagagen er du i høj grad uafhængig af dine omgivelser og kan let håndtere skiftende forhold og overraskelser på turen.

Soveposeovertræk med mange funktioner

I kategorien overtræksposer finder du selvfølgelig soveposeovertræk, men også en række andre produkter, der også kan anvendes som soveposeovertræk. Det kunne fx være Helsports Fjellduk eller den smarte Jorund Tech Bivy Bag fra Nordisk. Bivuak, teltdug, poncho eller soveposeovertræk? I kategorien overtræksposer overlapper begreberne og dermed også funktionaliteten, og med sikkerhed har vi også den perfekte overtrækspose til dig.

Køb lagenposer og overtræksposer i Friluftslageret

Overnatter du ude i det fri, så skal komforten være i orden. Derudover er det vigtigt, at dit sovegrej forbliver tørt på turen. Begge disse udfordringer kan lagenposer og overtræksposer hjælpe dig med at takle. Derudover opnår du særligt med en god overtrækspose ekstra funktionalitet, der kan være guld værd. I Friluftslageret har vi altid lagenposer og overtræksposer til skarpe priser, og vi ser frem til at tage imod din bestilling.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?