Produktet er tilføjet kurven

Kompressionsposer

Kompressionsposer

Skal du ud at vandre, bestige bjerge eller sejle i kajak, så kan du sikkert nikke genkendende til, at din oppakning skal fylde så lidt som overhovedet muligt. Kompressionsposer er super praktiske, når du skal pakke sovepose, liggeunderlag og andet grej, så det er let at have med.

I vores udvalg finder du mange gode modeller fra de førende outdoor brands på markedet. Se dig omkring her på siden og bliv klar til at næste eventyr med bagage, der fylder så godt som ingenting. Du har valget mellem kompressionsposer fra bl.a. Sea to Summit og Nordisk. 

Kompressionsposer

Vandtæt pose til sovepose

Er du på udkig efter en god vandtæt pose til soveposen? Så er vores udvalg af praktiske kompressionsposer noget for dig. Det er uhyre vigtigt, at dit sovegrej forbliver tørt på turen. En våd sovepose kan nemlig være svær at få ordentligt tør igen, og uden en tør sovepose kan du godt vinke farvel til din gode nattesøvn. En vandtæt pose til soveposen er en investering i din komfort, og du vil med garanti takke dig selv, når det en dag står ned i stænger på turen.

Ekstra sovepose etui

Er dit sovepose etui blevet væk, eller ønsker du at opgradere til en mere slidstærk og vandtæt model? I vores sortiment finder du gennemtænkte kompressionsposer i forskellige størrelser. Kompressionsposer er super nemme at anvende og hjælper dig med at komprimere og holde styr på dit sovegrej, så det bliver nemmere at have med at gøre. En god kompressionspose er det oplagte valg, når du alligevel skal have et nyt sovepose etui.

Køb sovepose etui til gode priser

En god kompressionspose koster ikke en bondegård. Men du får masser af anvendelighed og ikke mindst mere plads i oppakningen for dine penge. Komprimer dit habengut og undgå, at dit tøj og sovegrej er over det hele, når du åbner din rygsæk. Med nogle kompressions- og pakkeposer er der styr på tingene. Se dig omkring i det store udvalg og bestil den eller de rette kompressionsposer og pakkeposer til dit behov til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?