Produktet er tilføjet kurven

Gasbrændere

Gasbrændere

En gasbrænder er en basal del af oppakningen til mange friluftsaktiviteter, hvor du opholder dig ude i det fri i længere tid ad gangen. Det kunne være til vandre-, cykel- eller kajakturen, på fisketuren eller campingferien. Med en gasbrænder kan du nemlig lynhurtigt tilberede velsmagende, varm mad og nyde den lige der, hvor den smager bedst – under åben himmel.

Med en god gasbrænder i bagagen kan du kort sagt se frem til en endnu mere autentisk oplevelse i og af naturen. Se dig omkring i vores udvalg af praktiske gasbrændere fra kendte outdoor brands som Primus, JetBoil, Trangia og MSR og find den rette gasbrænder til dit behov.

Gasbrændere
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Crest Gas Grill
DKK 496,00

Gasbrændere til mad

Det er altid dejligt med velsmagende mad på turen. Men særligt når du er aktiv fra morgen til aften, er det vigtigt, at maden også er nærende og mættende. Med en gasbrænder til mad er det ingen sag at kokkerere på farten og skabe en afvekslende og lækker menu. I vores store sortiment her på siden finder du alt inden for gasbrændere til mad fra de bedste brands. Lige fra små, simple gasbrændere og hen til de største og mest avancerede modeller.

En lille gasbrænder til store madoplevelser

Gasbrændere er yderst populære blandt friluftsfolk. De forener et kompakt design med praktiske funktioner og er pålidelige og anvendelige selv under udfordrende forhold. Med en gasbrænder har du altid mulighed for at lave velsmagende varm mad, og takket være det kompakte design kan en gasbrænder haves med i oppakningen overalt. En gasbrænder er hurtig at tage i brug, og du slipper for at skulle tænde bål for at lave varm mad, kaffe eller te.

Primus gasbrændere til gode priser

Primus er en af de førende producenter af gasbrændere, og sortimentet af Primus’ gasbrændere byder på alt fra simple brændere og hen til hele stormkøkkener med alt, hvad hjertet begærer. Et stormkøkken fra Primus eller Trangia giver dig mange muligheder, men fylder og vejer samtidig minimalt. Et Trangia er en sand outdoor og camping klassiker med mange eventyr på bagen. I Friluftslageret har vi altid gode priser på Primus’ og Trangias gasbrændere og stormkøkkener.

Gasbrændere fra andre mærker

Trangia og Primus er selvfølgelig ikke den eneste virksomhed, der producerer gasbrændere af høj kvalitet. Den super kompakte JetBoil Flash er med sine kun 370 gram fx svær at slå, hvad angår funktionalitet, størrelse og vægt. Men også Primus, Robens og MSR har gode og kompakte brændere til ethvert behov og til konkurrencedygtige priser. Alle brændere her på siden er af høj kvalitet, og du vil således kunne se frem til gode oplevelser uanset budget.

Tilbehør til brændere

Vi sælger selvfølgelig også gasflasker i forskellige størrelser samt masser af andet tilbehør til brændere. Du har således rig mulighed for at udvide din gasbrænder eller dit stormkøkken med lige netop de funktioner, som du ønsker. Se udvalget af tilbehør til gasbrændere her

Køb gasbrænder til madlavning i Friluftslageret

Hvad end dit behov måtte være, så finder du hos os med garanti en god gasbrænder til formålet. Lad dig inspirere af det store udvalg og bliv klar til at skrue op for de gode madoplevelser på turen. Er du i tvivl om, hvilken gasbrænder du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os i Friluftslageret. Vores specialister sidder klar til at hjælpe dig med at lægge det eller de rigtige produkter i kurven. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål - Gasbrændere

En gasbrænder, såsom dem fra anerkendte mærker som Trangia, MSR og Primus, er en bærbar enhed, der brænder gas som brændstof til madlavning og opvarmning udendørs. Den fungerer ved at tilslutte en gasbeholder til brænderen, hvor gasen antændes og producerer en flamme til madlavning. Hos Friluftslageret finder du et bredt udvalg af gasbrændere til madlavning.

Gasbrændere bruger gas som brændstof, mens spritbrændere bruger alkohol. Gasbrændere har typisk en højere varmeudgang og er nemmere at tænde, men spritbrændere kan være lettere og mere alsidige.

Med korrekt brug og vedligeholdelse er gasbrændere sikre at bruge udendørs. Følg altid producentens instruktioner og undgå at bruge dem i lukkede eller dårligt ventilerede områder.

De fleste gasbrændere har en justerbar ventil eller knap, der regulerer gasstrømmen og dermed varmen. Drej den forsigtigt for at øge eller mindske varmen efter behov.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?